ΓΔ: 867.71 -0.42% Τζίρος: 153.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Alpha Bank

Alpha Bank: Τέσσερα βραβεία στο Mobile Excellence Awards 2019

Διάκριση για το Mobile App της Αlpha Bank, το οποίο κατέκτησε 4 βραβεία στον ετήσιο διαγωνισμό Mobile Excellence Awards 2019 που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Τέσσερα βραβεία για τις καινοτομίες που εισάγει στον τομέα του mobile business έλαβε η νέα εφαρμογή του Προγράμματος Bonus (Bonus app) της Alpha Bank, στον ετήσιο διαγωνισμό Mobile Excellence Awards 2019 που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Ειδικότερα, το Bonus app διακρίθηκε με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Redesign – Relaunch», Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία «Use of Mobile for Customer Loyalty» και δύο Χάλκινα Βραβεία στις κατηγορίες «Enable the Branding Strategy through Mobile» και «Mobile Customer Engagement & Personalized Services».

Μέσα σε 10 μήνες από την παρουσίαση της εφαρμογής στην αγορά, τον Δεκέμβριο του 2018, περισσότεροι από 220.000 Πελάτες Bonus έχουν εγγραφεί και την χρησιμοποιούν καθημερινά.

O διαγωνισμός Mobile Excellence Awards, ο οποίος σημείωσε φέτος ρεκόρ 280 συμμετοχών, επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές και τα πλέον καινοτόμα προγράμματα και εφαρμογές για smart phones και διοργανώθηκε για 5η συνεχή χρονιά από την εταιρία Boussias Communications.

Οι διακρίσεις που έλαβε το Bonus app στον διαγωνισμό αποτελούν αναγνώριση των χαρακτηριστικών του, όπως η γρήγορη και εύκολη εγγραφή και σύνδεση του χρήστη, η πλοήγηση στις προσωποποιημένες λειτουργίες της εφαρμογής και οι πολλαπλές επιλογές του μενού, που συμπεριλαμβάνουν ιστορικό συναλλαγών, ανάλυση και μεταφορά Bonus πόντων και άμεση πρόσβαση στις προσφορές των Συνεργατών του Προγράμματος.

Επιπλέον, η εφαρμογή του προγράμματος Bonus, καταγράφει σταθερά υψηλή βαθμολόγηση (4,7) του κοινού στα App Stores.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βασίλειος Ψάλτης, Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Ισχυρή κερδοφορία 300 εκατ. και γρήγορη ανάπτυξη εργασιών

Χωρίς να υπολογίζεται η εφάπαξ επιβάρυνση από την τιτλοποίηση Galaxy, τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 297 εκατ. ευρώ. Απρόσκοπτα υλοποιείται το σχέδιο μετασχηματισμού. Νέα δάνεια 3,8 δισ. ευρώ στο 9μηνο, πάνω από 40 δισ. οι καταθέσεις.
Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Νέοι επικεφαλής σε Alpha Finance και Alpha Asset Management

Επικεφαλής της Alpha Finance αναλαμβάνει ο κ. Δ. Κωστόπουλος, της Alpha Asset Management, ο κ. Π. Αντωνόπουλος, ενώ στη θέση του επικεφαλής της Διεύθυνσης Σχέσεων με Θεσμικούς Επενδυτές και Αναλυτές (IR) τοποθετείται ο κ. Ι. Κεπαπτσόγλου.
psaltis-alpha
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Ψήφος εμπιστοσύνης στις αναπτυξιακές προοπτικές της Β. Ελλάδας

Το κλιμάκιο της Alpha Bank είχε συναντήσεις με τις διοικήσεις κορυφαίων επιχειρηματικών ομίλων στην περιοχή, στο πλαίσιο υλοποίησης της φιλόδοξης πιστωτικής της πολιτικής, που έχει ως στόχο την καθαρή διοχέτευση πόρων άνω των 8 δισ. ευρώ.
Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Για 4η συνεχή χρονιά Best Private Bank in Greece η Alpha Bank

Ο Γενικός Διευθυντής Wholesale Banking της Alpha Bank, Γιάννης Εμίρης δήλωσε πως η φετινή διάκριση επισφραγίζει τις επιδόσεις της τράπεζας σε μια χρονιά όπου προσαρμόστηκε ταχύτατα στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία.