ΓΔ: 907.8 0.98% Τζίρος: 80.72 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:58:35 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
epsilon net
Φώτο: Epsilon Net

Epsilon Net: Έκτακτη Γ.Σ. για split μετοχών στις 12 Οκτωβρίου

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης από το Νόμο απαρτίας, οι μέτοχοι καλούνται από το Διοικητικό Συμβούλιο, χωρίς δημοσίευση νέας πρόσκλησης, σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 19η Οκτωβρίου 2021.

Με χρηματιστηριακή ανακοίνωση γνωστοποιήθηκε η ημερομηνία της έκτατης γενικής συνέλευσης της EPSILON NET, η οποία καλεί τους μετόχους της να προβούν σε συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης στις 12 Οκτωβρίου. Τα θέματα αφορούν τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 0,30 σε 0,075 ευρώ και την τροποποίηση του άρθρου του Καταστατικού που αφορά το μετοχικό κεφάλαιο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση: 

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «EPSILON NET ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ » και το διακριτικό τίτλο «EPSILON NET A.E» (εφεξής η Εταιρία) καλεί τους κ.κ. Μετόχους σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 12η Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ., στα γραφεία της EPSILON NET A.E, στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Ζώνη ΕΜΟ Πάροδος 17ης Νοεμβρίου 87 – Ταχυδρομικός Κώδικας 555 34 – Κωνσταντινοπολίτικα, όπου και η έδρα της, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί των κατωτέρω θεμάτων ημερήσιας διάταξης. Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης από το Νόμο απαρτίας, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται από το Διοικητικό Συμβούλιο, χωρίς δημοσίευση νέας πρόσκλησης, σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 19η Οκτωβρίου 2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. στον ίδιο ως άνω τόπο

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ 1ο: Μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 0,30€ σε 0,075€ με ταυτόχρονη αύξηση του συνολικού αριθμού των μετοχών από 13.400.000 σε 53.600.000 κοινές ονομαστικές μετοχές (split) και την αντικατάσταση κάθε μίας (1) παλαιάς κοινής ονομαστικής μετοχής με τέσσερις (4) νέες κοινές ονομαστικές μετοχές. Παροχή εξουσιοδοτήσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για την υλοποίηση της απόφασης.

ΘΕΜΑ 2ο: Τροποποίηση του άρθρου (5) του Καταστατικού που αφορά το μετοχικό κεφάλαιο .

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ