ΓΔ: 908.13 1.02% Τζίρος: 96.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Veridos Ματσούκης

Veridos Ματσούκης: Αυξημένες πωλήσεις και νέες επενδύσεις το 2021

Η εταιρεία θα ολοκληρώσει το τρέχον έτος, έχοντας κατασκευάσει περισσότερα από 25 εκατομμύρια ταξιδιωτικά έγγραφα, υλοποιώντας παραγγελίες και συμβόλαια από 25 διαφορετικές χώρες.

Στα 47 εκατ. ευρώ αναμένεται να διαμορφωθούν του 2021 οι πωλήσεις της Veridos Ματσούκης ΑΕ, ενώ η παραγωγή εγγράφων ασφαλείας θα ανέλθει και πάλι σε πολύ υψηλά επίπεδα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πέρυσι, η Veridos Ματσούκης εμφάνισε τα υψηλότερα μεγέθη από τη σύστασή της καταγράφοντας αυξημένο, κατά 30%, τζίρο ύψους 50 εκατ. ευρώ, ο οποίος προήλθε κατά 98% από παραγγελίες της μητρικής Veridos GmbH, με την εταιρεία να επικεντρώνεται στην ενίσχυση της δραστηριότητας στο εξωτερικό.

Η εταιρεία θα ολοκληρώσει το τρέχον έτος, έχοντας κατασκευάσει περισσότερα από 25 εκατομμύρια ταξιδιωτικά έγγραφα (διαβατήρια, ταυτότητες, άδειες οδήγησης κ.α.), υλοποιώντας παραγγελίες και συμβόλαια από 25 διαφορετικές χώρες, εκ των οποίων οι 8 είναι ευρωπαϊκές. Παράλληλα, ολοκληρώνει εφέτος επενδύσεις 2,2 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι επενδύσεις, η ανάπτυξη, η εξωστρέφεια και η διεθνοποίηση της εταιρείας, επιτυγχάνεται και από τη συνεχή και συστηματική επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό μέσω της επιχειρησιακής αριστείας (Οperational Excellence) και της λιτής παραγωγής (Lean manufacturing).

"Η Veridos Ματσούκης ΑΕ μέσω της συστηματικής εκπαίδευσης και μεταφοράς της τεχνογνωσίας καθώς και της δυνατότητας λήψης αποφάσεων στο προσωπικό, στοχεύει να διασφαλίσει τη δημιουργία ενός πελατοκεντρικού, αλλά και ανθρωποκεντρικού μοντέλου εργασίας", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Ματσούκης.

Σημειώνεται ότι η Veridos Ματσούκης διαθέτει πλέον μια πλήρως καθετοποιημένη παραγωγική μονάδα με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα, που έχει τη δυνατότητα να παράξει 10 εκατομμύρια διαβατήρια και 30 εκατομμύρια ταυτότητες τον χρόνο. Παράλληλα, διατηρεί όλο το προσωπικό της - 300 εργαζόμενοι - οι οποίοι συμμετέχουν στην αδιάλειπτη παραγωγική διαδικασία που εξελίσσεται για 24 ώρες, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Capital
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υπερκαλύφθηκε κατά 5,3 φορές το ομόλογο της Capital του Β. Μαρινάκη

Η συνολική έγκυρη ζήτηση που εκδηλώθηκε από επενδυτές οι οποίοι συμμετείχαν στη Δημόσια Προσφορά ανήλθε σε 801,37 εκατ., σημειώνοντας υπερκάλυψη της έκδοσης κατά 5,3 φορές. Στο 2,65% η απόδοση.
ariadne maps
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ariadne Maps: Άντλησε 2 εκατ. ευρώ και επεκτείνει την παρουσία της

Η ελληνική startup που ιδρύθηκε το 2019 παρέχει δεδομένα υψηλής ακρίβειας σχετικά με τη συμπεριφορά των επισκεπτών σε ένα χώρο εντοπίζοντας τα σήματα που εκπέμπονται από τα κινητά ενώ εξασφαλίζεται η προστασία των προσωπικών δεδομένων.