ΓΔ: 858.93 -4.45% Τζίρος: 118.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Attica bank, trapeza attikis
Φωτο: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Attica Bank: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής προσφορών για την ΑΜΚ

Η τράπεζα έλαβε προσφορές από όλους τους υποψήφιους επενδυτές που είχαν υποβάλλει μη δεσμευτικές προσφορές και σε συνεργασία με τους συμβούλους της θα προχωρήσει στην αξιολόγησή τους.

Τη λήξη της προθεσμίας υποβολής προσφορών από τους υποψήφιους επενδυτές για τη διαδικασία της Αύξησης του Μετοχικού της Κεφαλαίου γνωστοποίησε η Attica Bank, με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. Η προθεσμία έληξε χθες και η τράπεζα, η οποία έλαβε όλες τις προσφορές, θα τις υποβάλει σε περαιτέρω αξιολόγηση. Όπως ανακοινώθηκε:

Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, χτες 25.10.2021 έληξε η προθεσμία υποβολής δεσμευτικών προσφορών στο πλαίσιο της διαδικασίας της Αύξησης του Μετοχικού της Κεφαλαίου. Η Τράπεζα έλαβε προσφορές από όλους τους υποψήφιους επενδυτές που είχαν υποβάλλει μη δεσμευτικές προσφορές και σε συνεργασία με τους συμβούλους της θα προχωρήσει στην αξιολόγησή τους. Η Τράπεζα θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την πρόοδο της σχετικής διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι τέσσερις δεσμευτικές προσφορές κατατέθηκαν από ξένους επενδυτές για τη συμμετοχή τους στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Attica Bank. Ωστόσο πρόκειται για προτάσεις με πολλούς όρους και αιρέσεις και οι οποίες θα μελετηθούν αναλυτικά από τους συμβούλους και την διοίκηση της τράπεζας προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των επενδυτών που είχαν συμμετάσχει στη διαδικασία εξέτασης των οικονομικών στοιχείων της Attica Bank περιλαμβάνονταν επενδυτικοί οίκοι όπως Bain, Ellington και JC Flowers.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Attica bank, trapeza attikis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εγκρίθηκε η αύξηση κεφαλαίου της Attica Bank έως 240 εκατ. ευρώ

Η ΓΣ των μετόχων της τράπεζας ενέκρινε την ΑΜΚ, με την έκδοση έως 1,2 δισ. νέων μετά ψήφου μετοχών ονομαστικής αξίας 0,20 ευρώ εκάστης. Συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον προτιμητέο ιδιώτη επενδυτή.