ΓΔ: 1986.89 -0.58% Τζίρος: 257.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00

Κτήμα Λαζαρίδη: Σύμβαση για ομολογιακό δάνειο 2,99 εκατ. με Εθνική Τράπεζα

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας το ομολογιακό δάνειο είναι διάρκειας δύο ετών και «θα χρησιμοποιηθεί εξ ολοκλήρου για την χρηματοδότηση ποσοστού 100% των δαπανών».

Την υπογραφή σύμβασης για κάλυψη κοινού ενυπόθηκου ομολογιακού δανείου σχεδόν τριών εκατ. ευρώ με την Εθνική Τράπεζα, γνωστοποίησε η εταιρεία Κτήμα Λαζαρίδη, με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοινωση: « Η εταιρεία ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΕ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 26/10/2021 σύναψε με την «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ» Σύμβαση Κάλυψης Κοινού Ενυπόθηκου Ομολογιακού Δανείου ποσού ευρώ 2.998.107,00. Το ομολογιακό δάνειο είναι διάρκειας δέκα ετών και θα χρησιμοποιηθεί εξ ολοκλήρου για την χρηματοδότηση ποσοστού 100% των δαπανών της επένδυσης που υποβλήθηκε προς υπαγωγή στις διατάξεις του Ν.4399/2016 και αφορά στην επέκταση δυναμικότητας των εγκαταστάσεων παραγωγής αποσταγμάτων και οίνου με την αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού και την κατασκευή νέων κτιριακών υποδομών»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Π. Μυλωνάς: Τα πέντε σημεία που έκαναν τη διαφορά στην κερδοφορία της Εθνικής

Ισχυρές επιδόσεις στο εννεάμηνο ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα. Τι είπε ο Π. Μυλωνάς για τον νέο στόχο δανειοδοτήσεων, τα deals και τα σημεία που έκαναν τη διαφορά στον ισολογισμό της τράπεζας στο εννεάμηνο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γκ. Χαρδούβελης: «Όχημα» της ελληνικής οικονομίας ο κλάδος της μεταποίησης

Ο πρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής, Γκίκας Χαρδούβελης, τόνισε πως η μεταποίηση αποτελεί κλειδί για τη σύγκλιση της Ελλάδας με την Ευρώπη, ενώ ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας τη χαρακτήρισε μοχλό βιώσιμης ανάπτυξης.