ΓΔ: 2694.96 -1.16% Τζίρος: 326.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Κωνσταντίνος Βασιλείου

Κων. Βασιλείου: Η Eurobank θα στηρίξει κάθε βιώσιμο επενδυτικό σχέδιο

Σειρά περιοδειών πραγματοποιεί ανά την Ελλάδα κλιμάκιο ανώτερων στελεχών της Eurobank, ενώ στο πλαίσιο των συναντήσεων συζητήθηκαν ζητήματα για τη χρηματοδότηση νέων επενδυτικών προγραμμάτων.

Σειρά επαφών με επιχειρήσεις σε Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα, Κρήτη και Βόρειο Ελλάδα θα έχει κλιμάκιο της διοίκησης της Eurobank με επικεφαλής τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Κωνσταντίνο Βασιλείου. 

Όπως μάλιστα τόνισε ο κ. Βασιλείου: «Σήμερα, ίσως περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις, ώστε να καταφέρουν να αξιοποιήσουν την ιστορική ευκαιρία που προσφέρει στην οικονομία μας η διαθεσιμότητα των πόρων από τα κοινοτικά ταμεία. Δεσμευόμαστε πως όχι μόνο στις περιοχές που επισκεφθήκαμε αλλά και σε όλη την Ελλάδα, θα στηρίξουμε κάθε βιώσιμο επενδυτικό σχέδιο, συμβάλλοντας στην εδραίωση μιας διατηρήσιμης ανάπτυξης για όλους.».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας το ειδικό κλιμάκιο επισκέπτεται σήμερα Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021, και αύριο Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021, τους Νομούς Ιωαννίνων & Άρτας. Προηγήθηκε την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021, επίσκεψη κλιμακίου υπό το Γενικό Διευθυντή Commercial Banking της Τράπεζας, κ. Ανδρέα Χασάπη σε Άργος, Ναύπλιο, Κόρινθο και Τρίπολη.

«Στόχος της διοίκησης είναι να καλύψει όλη την Ελλάδα με περιοδείες, επιστρέφοντας στην κανονικότητα των τακτικών συναντήσεων που πραγματοποιούσε με τους πελάτες ανά τη χώρα, προ πανδημίας. Πρόκειται για μια προτεραιότητα στην οποία η EUROBANK αποδίδει ιδιαίτερη σημασία, ειδικά στην παρούσα συγκυρία, προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της, στηρίζοντάς τους στην προσπάθεια αξιοποίησης των ευκαιριών του νέου αναπτυξιακού κύκλου που ξεκινά στην ελληνική οικονομία», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Από σήμερα, Πέμπτη, έως και αύριο, Παρασκευή, το κλιμάκιο ανώτερων στελεχών της τράπεζας, έχει σειρά συναντήσεων με επιχειρηματικούς πελάτες και στελέχη της Τράπεζας στα Ιωάννινα και στην Άρτα. Στο επίκεντρο της περιοδείας βρίσκονται οι επαφές με τις διοικήσεις επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις περιοχές αυτές και, μεταξύ άλλων, στους κλάδους της γαλακτοβιομηχανίας, των τυροκομικών προϊόντων, της εμφιαλώσεως νερού – αναψυκτικών, της πτηνοτροφίας και της κτηνοτροφίας, με ισχυρή συμβολή στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας και της απασχόλησης, και φυσικά των τοπικών οικονομιών. Τους κ.κ. Κ. Βασιλείου και Α. Χασάπη, συνοδεύει ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής, κ. Στέργιος Ράπτης.

Κατά την περιοδεία στην Πελοπόννησο, το κλιμάκιο της τράπεζας στο οποίο συμμετείχε και ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής της Eurobank, κ. Πολύβιος Μπαμπίλης, είχε συναντήσεις με επιχειρηματικούς πελάτες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους παραγωγής κρασιών, σε συστήματα διαχείρισης ηλιακής ενέργειας και στην παραγωγή λιπασμάτων – ιχθυοτροφών. 

Στο πλαίσιο των συναντήσεων συζητήθηκαν ζητήματα για τη χρηματοδότηση νέων επενδυτικών προγραμμάτων, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Ταμείου Ανάκαμψης, του Αναπτυξιακού, όλων των προγραμμάτων που παρέχουν κοινοτικούς πόρους καθώς και των χρηματοδοτικών εργαλείων που διαθέτει η EUROBANK για τη στήριξη όλων των επιχειρήσεων. 

Κατά την παραμονή τους στις περιοχές που επισκέφθηκαν, οι εκπρόσωποι της Διοίκησης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εργαζόμενους στα Business Centers της Τράπεζας, στην Τρίπολη και τα Ιωάννινα.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιάκωβος Γιαννακλής
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γιαννακλής (Eurobank): Η τραπεζική γίνεται διακριτικότερη και πιο παρούσα

Στη νέα εποχή των τραπεζικών υπηρεσιών, η χρηματοδότηση και οι πληρωμές ενσωματώνονται στην καθημερινότητα του πελάτη, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστή επίσκεψη στην τράπεζα, σύμφωνα με τον Deputy CEO της Eurobank Ιάκωβο Γιαννακλή.
Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των τεσσάρων συστημικών τραπεζών
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Roadshows τραπεζών: Τι θα ρωτήσουν τις διοικήσεις οι ξένοι επενδυτές

Στο μικροσκόπιο των ξένων επενδυτών μπαίνουν οι ελληνικές τράπεζες στα roadshows που θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο. Κέρδη, πιστωτική επέκταση, deals αλλά και εκλογές κυριαρχούν αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο..
Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των τεσσάρων συστημικών τραπεζών
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Εκλογές, πολιτικές ερωτήσεις στους τραπεζίτες και η «κόντρα» Optima – Credia

Η επιστροφή στο καθήκον, η μακρά προεκλογική περίοδος, γιατί οι τραπεζίτες ετοιμάζονται για πολιτικές ερωτήσεις, η «κόντρα» Credia - Optima στο ταμπλό του ΧΑ, διπλωματία του intsagram και οι ψηφιακές διακρίσεις της Eurobank.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς οι επαναγορές μετοχών αυξάνουν την αξία για τους μετόχους των τραπεζών

Οι τέσσερις συστημικές τράπεζες έχουν προχωρήσει σε προγράμματα επαναγοράς ιδίων μετοχών που αθροιστικά ξεπερνούν τα 11,1 δισ. ευρώ, ανταμείβοντας μαζί με τα μερίσματα τους μετόχους.