ΓΔ: 918.17 -2.58% Τζίρος: 56.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:02:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Capital
Φωτο: Capital

Capital: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της Kronos Gas Carrier

Η μεταβίβαση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων από την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού 150 εκατ. διάρκειας πέντε ετών της CPLP Shipping Holdings.

Την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών της εταιρείας Kronos Gas Carrier, η οποία κατέχει το πλοίo μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG/C Adamastos, από την CGC Operating Corp. ανακοίνωσε η CPLP Shipping Holdings. Η παραπάνω μεταβίβαση έγινε στο πλαίσιο της διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων από την έκδοση ομολογιακού δανείου 150 εκατ. της εταιρείας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

H Εταιρεία «CPLP SHIPPING HOLDINGS PLC» (η «Εταιρεία») ανακοινώνει, σύμφωνα με το άρθρο 17 (Δημοσιοποίηση προνομιακών πληροφοριών) του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 για την κατάχρηση της αγοράς και την υπ’ αριθμ. απόφαση 3/347/12.7.2005 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ότι την 29η Νοεμβρίου 2021 ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών της εταιρείας «Kronos Gas Carrier Corp.», η οποία κατέχει ως Ναυλώτρια Γυμνού Πλοίου βάσει Σύμβασης Χρηματοδοτικής Μίσθωσης το πλοίo μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG/C Adamastos, από την εταιρεία «CGC Operating Corp.» στην Εταιρεία, στο πλαίσιο της διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων από την έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου ποσού ευρώ εκατόν πενήντα εκατομμυρίων (€150.000.000) διάρκειας πέντε (5) ετών, οι ομολογίες του οποίου έχουν εισαχθεί και τελούν υπό διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η Εταιρεία θα ενοποιεί την ως άνω εταιρεία στις οικονομικές της καταστάσεις σύμφωνα με τα Δ.Π.Χ.Α. και θα συντάσσει ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

capital_maritime
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στις 25 Οκτωβρίου ξεκινά η διαπραγμάτευση των ομολογιών της Capital

Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της oμολογίας είναι με λατινική γραμματοσειρά «CPLPB1». Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των oμολογιών της eταιρίας είναι 1.000 ευρώ ανά ομολογία, το 100% της ονομαστικής αξίας της.
Capital
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υπερκαλύφθηκε κατά 5,3 φορές το ομόλογο της Capital του Β. Μαρινάκη

Η συνολική έγκυρη ζήτηση που εκδηλώθηκε από επενδυτές οι οποίοι συμμετείχαν στη Δημόσια Προσφορά ανήλθε σε 801,37 εκατ., σημειώνοντας υπερκάλυψη της έκδοσης κατά 5,3 φορές. Στο 2,65% η απόδοση.
capital_maritime
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Capital: Από 2,6% έως 3% το εύρος απόδοσης για το ομόλογο των 150 εκατ.

Η δημόσια προσφορά θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 20 του μήνα, με το ομόλογο να έχει 5ετή διάρκεια, ενώ ο καθορισμός της απόδοσης θα γίνει με τη διαδικασία του βιβλίου προσφορών.