ΓΔ: 866.73 -0.12% Τζίρος: 83.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
epsilon net
Φώτο: Epsilon Net

Κύκλο εργασιών άνω των 50 εκατ. για το 2021 αναμένει η Epsilon Net

Στην ανακοίνωσή του ο όμιλος τονίζει ότι μέγιστη συμβολή για την επίτευξη αυτού του στόχου έχει η πολύ επιτυχημένη πορεία της νέας ομάδας προϊόντων της σειράς Epsilon Smart.

Ιδιαίτερα θετικό θα είναι το 2021 για τον κύκλο εργασιών της εταιρείας Epsilon Net, η οποία, όπως γνωστοποίησε με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση, εκτιμά ότι αυτός θα ξεπερνάσει το επίπεδο των 50 εκατ. ευρώ. 

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση βασική αιτία αυτής της πορείας αποτελεί η εξαιρετική εικόνα των πωλήσεων για τη σειρά προϊόντων Epsilon Smart, η οποία έχει αυξήσει το πελατολόγειό της το οποίο ξεπερνά, πλέον, τους 50.000 συνδρομητές. 

Η εταιρεία υπογραμμίζει τα ακόλουθα: «Ο Όμιλος Εταιριών EPSILON NET, ανακοινώνει ότι με βάση και τα τρέχοντα δεδομένα, επιβεβαιώνεται πλήρως η αρχική εκτίμηση της Διοίκησης του Ομίλου ότι το 2021 θα αποτελέσει έτος - ορόσημο στην επιχειρηματική διαδρομή του Ομίλου, αφού με βάση τα τελευταία στοιχεία της εξέλιξης των πωλήσεων κατά το Δ’ Τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης, ο εκτιμώμενος Κύκλος Εργασιών του Ομίλου για το 2021 θα ξεπεράσει τα 50.000.000€ με ανάλογα σημαντική επίδραση στην αύξηση της κερδοφορίας.

Παράλληλα επιτυγχάνεται αξιοσημείωτη ποσοτική & ποιοτική διεύρυνση της πελατειακής βάσης, η οποία είναι μια από τις βασικότερες στοχεύσεις  του μεσοπρόθεσμου σχεδιασμού της διοίκησης, αφού θα αποτελέσει την αφετηρία για τον νέο αναπτυξιακό κύκλο του Ομίλου, τόσο στην ελληνική  αγορά όσο και στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα ομάδα των προϊόντων της σειράς Epsilon Smart της μητρικής εταιρίας, η οποία αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη web λύση του Ομίλου για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση και τη διασύνδεση με την πλατφόρμα my DATA της Α.Α.Δ.Ε. για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις & τους ελευθέρους επαγγελματίες, έχει ήδη ξεπεράσει ήδη τις 50.000 συνδρομές σε έναν περίπου χρόνο λειτουργίας και συνεχίζει την πορεία της σε καθημερινή βάση, με αντίστοιχα αυξητικό ρυθμό (www.epsilonsmart.gr).

Το Epsilon Smart, εγγυάται την εύκολη εκπλήρωση των υποχρεώσεων των Ηλεκτρονικών Βιβλίων, την online διασύνδεση με τον λογιστή ή/και την  τράπεζα, την έκδοση παραστατικών και την οργάνωση των καθημερινών εργασιών μιας επιχείρησης, με αυτόματα συνεχή updates εκδόσεων, χωρίς να απαιτούνται επιπλέον επενδύσεις σε εξοπλισμό. Λειτουργεί σε Web περιβάλλον, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αξιοπιστία της Microsoft και τις τεχνολογικές δυνατότητες του Microsoft Azure. Με έμφαση στην ευκολία χρήσης και την απομακρυσμένη πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή, η λύση είναι διαθέσιμη σε όλες τις Android & iOS συσκευές, λειτουργώντας σε PC, laptop, tablet και smartphone.

Παράλληλα, συνδέεται online με όλες τις λογιστικές εφαρμογές του Ομίλου EPSILON NET, δημιουργώντας ένα ενιαίο σύστημα με τις εφαρμογές του λογιστή, χωρίς τις πολύπλοκες παραδοσιακές διαδικασίες ανταλλαγής αρχείων μέσω γέφυρας, κάτι που προσθέτει σημαντικά σε αξιοπιστία και ευκολία διαχείρισης των πληροφοριών, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι οι λογιστικές εφαρμογές της EPSILON NET κατέχουν ήδη το  συντριπτικά μεγαλύτερο μερίδιο στα λογιστικά- φοροτεχνικά γραφεία.

Επιπλέον, είναι άξιο αναφοράς ότι το Epsilon Smart, με το συνδυασμό της χρήσης του Epsilon Digital, του πιστοποιημένου παρόχου ηλεκτρονικής  τιμολόγησης της EPSILON NET, δίνει τη δυνατότητα υπαγωγής σε όλο το πλαίσιο των φορολογικών κινήτρων που έχουν θεσπιστεί από την Α.Α.Δ.Ε, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη λύση, τόσο για τις χονδρικές όσο και  τις λιανικές πωλήσεις, δίνοντας την δυνατότητα για πλήρη αντικατάσταση της χρήσης ταμειακής μηχανής ή φορολογικού μηχανισμού. 

Η σημαντική επιτυχία της συγκεκριμένης σειράς προϊόντων, ορίζει την ηγετική θέση του Ομίλου και στην πολυάριθμη ομάδα των μικρών επιχειρήσεων που μέχρι σήμερα η πλειονότητά τους δεν αξιοποιούσε συστήματα Business Software στην καθημερινή τους λειτουργία. Λόγω της  συγκεκριμένης επιτυχίας, αλλά και του συνολικού σχεδιασμού για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων που αναμένεται να ενισχυθεί ιδιαίτερα από τα κονδύλια του Ταμείου Ανάπτυξης και του ΕΣΠΑ 2021-2027, εκτιμάται ότι τα επόμενα έτη, εκτός από τα σημαντικά επαναλαμβανόμενα έσοδα, θα επιτευχθεί και σημαντική άνοδος του εσόδου ανά πελάτη, μέσω της προώθησης νέων εξειδικευμένων υποσυστημάτων (module) και υπηρεσιών.

Με βάση όλα τα παραπάνω και την επιτυχή ολοκλήρωση των στρατηγικών εξαγορών του 2020 και 2021, η εκτίμηση της διοίκησης είναι ότι το σύνολο των επιχειρήσεων κάθε μεγέθους, που εξυπηρετούν οι εταιρίες του Ομίλου, θα ξεπεράσει τον αριθμό των 100.000 πελατών στο τέλος της τρέχουσας χρήσης. Η σημαντική αύξηση της πελατειακής βάσης, αποτελεί την αφετηρία για την επίτευξη σημαντικού ύψους ετήσιων επαναλαμβανόμενων εσόδων και αυξανόμενων θετικών λειτουργικών ταμειακών ροών, οι οποίες είναι η βάση για τη συνεχή αναπτυξιακή πορεία του Ομίλου EPSILON NET».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Epsilon Net αγόρασε νέο κτιριακό συγκρότημα στη Θεσσαλονίκη

Στο νέο κτιριακό συγκρότημα, το οποίο θα διαθέτει σύγχρονες υποδομές υψηλής ποιότητας, θα μετεγκατασταθούν όλες οι λειτουργίες της έδρας της επιχείρησης καθώς και οι νέες τεχνολογικές δομές που αναπτύσσει ο Όμιλος.
epsilon net
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Νέα συνεργασία με Interasco για διασύνδεση με την ΑΑΔΕ

Βασικά κριτήρια για την επιλογή της λύσης υπήρξαν η πληρότητα των λειτουργιών και οι απεριόριστες δυνατότητες που διαθέτει, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής εναρμόνισης με τις απαιτήσεις των ηλεκτρονικών βιβλίων ΑΑΔΕ, καθώς και η πρότερη συνεργασία με τον Όμιλο Epsilon Net.