ΓΔ: 867.8 0.98% Τζίρος: 88.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Eurobank

Σημαντικές διακρίσεις έλαβε η Eurobank για τις ψηφιακές υπηρεσίες της

Οι διακρίσεις από το διεθνές περιδικό Euromoney αφορούν τις υπηρεσίες Payments & Cash Management στην Ελλάδα το 2021 και αποτελούν αναγνώριση των πρωτοποριακών ψηφιακών υπηρεσιών της.

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Eurobank στον τομέα παροχής υπηρεσιών «Payments & Cash Management (PCM) στην Ελλάδα για το 2021», για εταιρικούς και ναυτιλιακούς πελάτες, στην Ελλάδα, σύμφωνα με το έγκριτο διεθνές περιοδικό Euromoney, που απέδωσε στην τράπεζα δύο σημαντικές διακρίσεις “Market Leader” για πέμπτη συνεχή χρονιά και “Best Service” για ένατη φορά.

Οι διακρίσεις, στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας Euromoney, η οποία διεξάγεται μέσω ερωτηματολογίου που απεστάλη σε περισσότερους από 27.000 εκπροσώπους εταιρειών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είναι μια σημαντική αναγνώριση της δέσμευσης της Eurobank να παρέχει πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες που απλοποιούν τις καθημερινές συναλλακτικές ανάγκες των επιχειρήσεων.

Στην έρευνα συμμετείχαν ελληνικές αλλά και πολυεθνικές εταιρείες, με στόχο την αξιολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών αναφορικά με την αποτελεσματικότερη διαχείριση ταμειακών ροών, απαντώντας σε θέματα σχετικά, μεταξύ άλλων, με την πληρότητα και το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών, της εξυπηρέτησης των πελατών, αλλά και των ψηφιακών υπηρεσιών.

Οι νέες διακρίσεις για την τράπεζα, μέσω της έρευνας Cash Management Survey του Euromoney, μιας από τις πλέον αξιόλογες και έγκυρες διεθνείς εκδόσεις στον τραπεζικό χώρο, αποτελούν για την Eurobank μια επιβεβαίωση της στρατηγικής και της ορθότητας του μοντέλου λειτουργίας της, με τις ανάγκες των πελατών σταθερά στο επίκεντρο και αδιαπραγμάτευτο στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους, επισημαίνει η τράπεζα σε ανακοίνωσή της.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περιοδεία της διοίκησης της Eurobank στη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο

Στο πλαίσιο της περιοδείας τα στελέχη της Τράπεζας πραγματοποίησαν χθες, και συνεχίζουν σήμερα και αύριο, επισκέψεις στο δίκτυο καταστημάτων και στα Business Centers της περιοχής με τους εργαζόμενους να ενημερώνονται για την στρατηγική του ομίλου.
Zanias, Eurobank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γ. Ζανιάς: Μονόδρομος η αύξηση των χρηματοδοτήσεων από τις τράπεζες

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Eurobank τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει προσοχή στα μέτρα στήριξης, ενώ σταδιακά η Ελλάδα οφείλει να επιστρέψει σε καθεστώς δημοσιονομικής πειθαρχίας.
Φωκίων Καραβίας, Διευθύνων Σύμβουλος, Eurobank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Μονοψήφια NPE, άλμα κερδών 65% και μέρισμα από τη χρήση 2022

Φ. Καραβίας: Χρονιά ορόσημο για τη Eurobank το 2021, καθώς έγινε η πρώτη συστημική τράπεζα με μονοψήφιο δείκτη NPE (6,8%). Σε αχαρτογράφητα νερά η παγκόσμια οικονομία λόγω Ουκρανίας, παραμένουν τα θετικά θεμελιώδη στοιχεία της Ελλάδας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ι. Γιαννακλής (Eurobank): Οι τράπεζες θα πάψουν να είναι κλειστό οικοσύστημα

Για την τράπεζα του μέλλοντος μίλησε στο Fin Forum 2022 ο Γενικός Διευθυντής Retail Banking ενώ ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής & Head of Structured Finance, Corporate & Investment Banking Σπύρος Βενετσιάνος επικεντρώθηκε στο ταμείο Ανάκαμψης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Την αναμόρφωση της Διοικητικής Επιτροπής της ανακοίνωσε η Eurobank

Η Επιτροπή έχει την ευθύνη της υλοποίησης της στρατηγικής του ομίλου, όπως αυτή σχεδιάζεται από την Επιτροπή Στρατηγικού Σχεδιασμού της τράπεζας και εγκρίνεται από τα Δ.Σ. της Eurobank Holdings και της τράπεζας.