ΓΔ: 859.38 -0.88% Τζίρος: 83.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
public-mediamarkt
Φώτο: Public-MediaMarkt

Επενδύσεις από Public MediaMarkt για ανάπτυξη σε Ελλάδα και Κύπρο

Η Public-Media Markt θα επενδύσει σε νέα τεχνολογικά εργαλεία και υπηρεσίες ενοποιώντας τα physical και digital σημεία επαφής με τον πελάτη. Επεκτείνεται το νέο format των καταστημάτων που κρίνεται επιτυχημένο.

Τη νέα, φιλόδοξη στρατηγική παρουσίασε η Public-Media Markt (PMM), σε ειδική εκδήλωση για τους διευθυντές του δικτύου και τα στελέχη της, με την στρατηγική να περιλαμβάνει 4 κεντρικούς πυλώνες στοχεύοντας στην καλύτερη εμπειρία αγορών. Η εταιρεία υλοποιεί τη νέα στρατηγική με σημαντικές επενδύσεις και πρωτοβουλίες που στοχεύουν να ενισχύσουν περαιτέρω το αποτύπωμά της σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ανάμεσα στους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής είναι ο τομέας των logistics και του last mile, που ισχυροποιείται χάρη στις νέες συνεργασίες με μεταφορικές εταιρίες και courier, την ενίσχυση του στόλου της αλλά και την αποθήκη της εταιρίας στην Αττική. Η Public-Media Markt διαχειρίζεται τη μεγαλύτερη γκάμα της αγοράς, με πάνω από 1.000.000 προϊόντα. Με τις επενδύσεις και τον στρατηγικό της σχεδιασμό, ήδη προσφέρει στους πελάτες της 100.000 προϊόντα με δυνατότητα για αυθημερόν παραλαβή από το κατάστημα της επιλογής τους και δωρεάν παράδοση σε 1-3 μέρες σε όλη την Ελλάδα, για παραγγελίες άνω των 35 ευρώ.

Επενδύοντας σε νέα τεχνολογικά εργαλεία και υπηρεσίες, η PMM ενοποιεί τα physical και digital σημεία επαφής με τον πελάτη. Στα καταστήματα Public οι καταναλωτές μπορούν να αξιοποιήσουν υπηρεσίες όπως γρήγορο και ανέπαφο checkout και να προχωρούν σε walk-in παραγγελίες. Επιπλέον, διευκολύνονται σημαντικά και οι ψηφιακές αγορές, χάρη στα σημεία παραλάβης, που δίνουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών τους, με τον τρόπο που τους εξυπηρετεί καλύτερα.

Όπως αναφέρθηκε, στο 2022 το ήδη επιτυχημένο νέο format καταστημάτων που έχει εφαρμόσει σε Ελλάδα και Κύπρο θα επεκταθεί στο δίκτυο, ενώ σε ολοένα και περισσότερα καταστήματα Public θα προστεθούν οικιακές συσκευές που συμπληρώνουν τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που προσφέρουν.

Ο CEO της PMM, Ρόμπυ Μπουρλάς, δήλωσε σχετικά: «Όλα αυτά τα χρόνια, εργαζόμαστε κάθε μέρα για να γινόμαστε καλύτεροι για τους πελάτες μας και τους ανθρώπους της PMM. Η δυναμική που δίνουν τα δύο κορυφαία brands της αγοράς, οι ανανεωμένες εμπειρίες που δημιουργούμε, η πολυκαναλική μας προσέγγιση, οι νέες υπηρεσίες και συνεργασίες, αλλά και η αδιάκοπη επένδυση στους ανθρώπους μας είναι μόνο μερικά απ’ όσα μας διαφοροποιούν ως τον κορυφαίο omnichannel retailer, σε Ελλάδα και Κύπρο. Η PMM είναι εδώ, ακόμη καλύτερη, ακόμη πιο δυνατή, έτοιμη να δημιουργήσει αξία για τους καταναλωτές και τους ανθρώπους της».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Public - MediaMarkt: Επενδύσεις 26 εκατ. με στόχο την κυριαρχία στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Η πλήρης ενοποίηση των δύο εταιριών Public και MediaMarkt θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Συνεχίζεται η επέκταση του φυσικού δικτύου με άνοιγμα νέων καταστήματων MediaMarkt όπως στην Ρόδο και στην Καλαμάτα.