ΓΔ: 867.8 0.98% Τζίρος: 88.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Trapeza, trapeza peiraios
Φωτο: Alexandros Michailidis / SOOC

Τρ. Πειραιώς: Νέες ψηφιακές υπηρεσίες και προϊόντα μέσω της winbank

Η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει στους καταναλωτές, online υπηρεσίες για την άνετη και ταχεία κάλυψη των αναγκών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Δυνατότητα για ηλεκτρονικό καταναλωτικό δάνειο μέχρι και 15.000 ευρώ.

Καθώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Τράπεζας Πειραιώς προχωράει με ταχύ ρυθμό, η τράπεζα προσφέρει πιο άνετες και ασφαλείς τραπεζικές υπηρεσίες και προϊόντα εν όψει των αγορών της εορταστικής περιόδου.

Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες για τη συνεχή αναβάθμιση των λειτουργικών της συστημάτων, η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει σειρά online υπηρεσιών για την άνετη και ταχεία κάλυψη των αναγκών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μέσω της winbank και του mobile app, χωρίς να είναι απαραίτητη η προσέλευση σε κατάστημα.

Ειδικότερα:

  • Mέσω της υπηρεσίας winbank web banking, υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης πιστωτικής κάρτας (eCard) χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα. Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά και η παραλαβή στη διεύθυνση που έχει ορίσει ο πελάτης.
  • Επίσης, μέσω της ίδιας υπηρεσίας υπάρχει η δυνατότητα άμεσης απόκτησης της χρεωστικής κάρτας (Έκδοση & επανέκδοση χρεωστικής κάρτας) της Τράπεζας Πειραιώς για καθημερινές συναλλαγές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα.
  • Ηλεκτρονικά μπορεί να γίνει άμεσα η αλλαγή PIN της κάρτας (e-PIN καρτών), τόσο από το winbank web banking όσο και από το mobile app. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, απαιτείται συναλλαγή ερώτησης υπολοίπου σε οποιοδήποτε ATM.
  • Οι έκτακτες ανάγκες που μπορεί να προκύψουν την εορταστική περίοδο καλύπτονται γρήγορα και με ένα κλικ, μέσω του πρώτου online καταναλωτικού δανείου (e-loan ), που δημιούργησε και προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς, για ποσά αίτησης από 500 ευρώ έως 15.000 ευρώ. Η αίτηση καταχωρείται ηλεκτρονικά μέσω winbank web banking και μετά την αξιολόγηση του αιτήματος, υπογράφονται ψηφιακά τα συμβατικά έγγραφα με εγκεκριμένη ηλεκτρονική υπογραφή και τα χρήματα πιστώνονται αυτόματα στον λογαριασμό.
  • Οι κάτοχοι των καρτών καρτών Visa & Mastercard της Τράπεζας Πειραιώς μπορούν να πραγματοποιούν ασφαλείς ανέπαφες πληρωμές μέσω winbank pay, Apple Pay, Garmin Pay και Fitbit Pay. Οι πληρωμές γίνονται πιο εύκολες και γρήγορες από ποτέ μέσω των smartphone ή smartwatch συσκευών.

Mέσω της υπηρεσίας winbank web banking και winbank mobile app Instant Payments μπορεί να γίνει την εορταστική περίοδο μεταφορά χρημάτων σε συγγενικά και αγαπημένα πρόσωπα στην Ελλάδα και σε χώρες του Ενιαίου Χώρου Πληρωμών σε ευρώ (SEPA) την ίδια στιγμή, Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, όλο το χρόνο. Τα χρήματα καθίστανται διαθέσιμα στον δικαιούχο μέσα σε 10 δευτερόλεπτα

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα συλλογική σύμβαση διεκδικούν οι εργαζόμενοι της Τρ. Πειραιώς

Οι εργαζόμενοι μεταξύ άλλων διεκδικούν αύξηση της εισφοράς που καταβάλλει η Τρ. Πειραιώς για το αποταμιευτικό πρόγραμμα και ενίσχυση των παροχών υγείας καθώς και θεσμοθέτηση επιδομάτων ανάλογα με την θέση ευθύνης και τις σπουδές.
Xristos Megalou, Trapeza Peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ισχυρές επιδόσεις για την Τρ. Πειραιώς στο α' τρίμηνο, στα 521 εκατ. τα κέρδη

Τα αποτελέσματα της τράπεζας ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών. Μεγάλη πρόκληση η υφιστάμενη κρίση, ανθεκτική η ελληνική οικονομία τονίζει ο διευθ. σύμβουλος, Χρ. Μεγάλου.
Xristos Megalou, Trapeza Peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χρ. Μεγάλου: Αισιοδοξία για την οικονομία, σε τροχιά μερίσματος η Τρ. Πειραιώς

Κεντρικός στόχος είναι η η διανομή στους μετόχους τουλάχιστον του 35% των κερδών της χρήσης του 2024 ενώ υπό προϋποθέσεις η τράπεζα είναι πιθανό να προχωρήσει στην καταβολή μικρού μερίσματος και για τη χρήση του 2023.
Koutentakis, Trapeza Peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Β. Κουτεντάκης: Μεταλλάσσεται ο ρόλος του φυσικού καταστήματος των τραπεζών

Σύμφωνα με τον Chief Retail Banking της Τράπεζας Πειραιώς, οι τράπεζες επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, ενώ παράλληλα το fintech αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστή αλλά όχι αντίπαλο.