ΓΔ: 867.8 0.98% Τζίρος: 88.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Trapeza, trapeza peiraios
Φωτο: Alexandros Michailidis / SOOC

Διεθνής διάκριση για το Transaction Banking της Τράπεζας Πειραιώς

Η Μονάδα Συναλλακτικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς συστάθηκε το 2017 και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε επιχειρηματικούς πελάτες με στόχο την διευκόλυνση της δραστηριότητάς τους.

Με το βραβείο Best Cash Management Bank Greece 2021 διακρίθηκε η μονάδα Συναλλακτικής Τραπεζικής (Transaction Banking) της Τράπεζας Πειραιώς από το διεθνούς κύρους περιοδικό Global Banking & Finance Review, επιβεβαιώνοντας την προσήλωση της Τράπεζας Πειραιώς στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες και τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας και ευελιξίας της απέναντι στις νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την πανδημία.

Η Μονάδα Συναλλακτικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς συστάθηκε το 2017 και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε επιχειρηματικούς πελάτες στους τομείς των Πληρωμών και Διαχείρισης Ρευστότητας (Payments & Cash Management) και του Διεθνούς Εμπορίου (Trade Finance, Supply Chain Financing). Στόχος της είναι η διευκόλυνση της εμπορικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων, η διαχείριση των καθημερινών τους αναγκών και η βελτιστοποίηση του εμπορικού τους κυκλώματος.

Το Global Banking & Finance Review είναι κορυφαίο διαδικτυακό, ψηφιακό και έντυπο περιοδικό για τον τραπεζικό και τον χρηματοπιστωτικό τομέα, με ιστότοπο που προσελκύει πάνω από 7 εκατομμύρια επισκέψεις κάθε χρόνο. Τα Global Banking & Finance Awards απονέμονται για 11η χρονιά και είναι γνωστά στη διεθνή τραπεζική και οικονομική κοινότητα καθώς αντικατοπτρίζουν την καινοτομία, τα επιτεύγματα, τη στρατηγική και τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Ο κ. Θάνος Βλαχόπουλος, Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής Εταιρικής Τραπεζικής & Wholesale Products της Τράπεζας Πειραιώς, ανέφερε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή που το διεθνούς κύρους περιοδικό Global Banking & Finance Review απένειμε το βραβείο Best Cash Management Bank Greece 2021 στην τράπεζά μας. Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση των  ικανοτήτων της Μονάδας Transaction Banking και ταυτόχρονα μας κινητοποιεί για μεγαλύτερη προσήλωση στη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, με σύμμαχο την καινοτομία και την τεχνολογία».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα συλλογική σύμβαση διεκδικούν οι εργαζόμενοι της Τρ. Πειραιώς

Οι εργαζόμενοι μεταξύ άλλων διεκδικούν αύξηση της εισφοράς που καταβάλλει η Τρ. Πειραιώς για το αποταμιευτικό πρόγραμμα και ενίσχυση των παροχών υγείας καθώς και θεσμοθέτηση επιδομάτων ανάλογα με την θέση ευθύνης και τις σπουδές.
Xristos Megalou, Trapeza Peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ισχυρές επιδόσεις για την Τρ. Πειραιώς στο α' τρίμηνο, στα 521 εκατ. τα κέρδη

Τα αποτελέσματα της τράπεζας ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών. Μεγάλη πρόκληση η υφιστάμενη κρίση, ανθεκτική η ελληνική οικονομία τονίζει ο διευθ. σύμβουλος, Χρ. Μεγάλου.
Xristos Megalou, Trapeza Peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χρ. Μεγάλου: Αισιοδοξία για την οικονομία, σε τροχιά μερίσματος η Τρ. Πειραιώς

Κεντρικός στόχος είναι η η διανομή στους μετόχους τουλάχιστον του 35% των κερδών της χρήσης του 2024 ενώ υπό προϋποθέσεις η τράπεζα είναι πιθανό να προχωρήσει στην καταβολή μικρού μερίσματος και για τη χρήση του 2023.
Koutentakis, Trapeza Peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Β. Κουτεντάκης: Μεταλλάσσεται ο ρόλος του φυσικού καταστήματος των τραπεζών

Σύμφωνα με τον Chief Retail Banking της Τράπεζας Πειραιώς, οι τράπεζες επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, ενώ παράλληλα το fintech αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστή αλλά όχι αντίπαλο.