ΓΔ: 869.51 1.18% Τζίρος: 30.83 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:06:13 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Trapeza, trapeza peiraios
Φωτο: Alexandros Michailidis / SOOC

Νέο πρόγραμμα για χρηματοδότηση μικρών επιχειρήσεων από την Τρ. Πειραιώς

Πρόκειται για το  «Πειραιώς Νέο Επιχειρηματικό Ξεκίνημα 360°» το οποίο αφορά τόσο νεοϊδρυθείσες επιχειρήσεις, όσο και εκείνες που επεκτείνουν τις εργασίες τους.

Τη δημιουργία ενός νέου προγράμματος χρηματοδότηση των μικρών επιχειρήσεων ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς, το οποίο ονομάζεται «Πειραιώς Νέο Επιχειρηματικό Ξεκίνημα 360°» και αφορά τόσο νεοϊδρυθείσες επιχειρήσεις, όσο και εκείνες που επεκτείνουν τις εργασίες τους.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η τράπεζα «αξίζει να σημειωθεί, ότι το «Πειραιώς Νέο Επιχειρηματικό Ξεκίνημα 360°» συνδυάζεται με το πρόγραμμα «Ψωνίζω στη Γειτονιά», το καινοτόμο πρόγραμμα που απευθύνεται στις μικρές εμπορικές επιχειρήσεις της γειτονιάς παρέχοντάς τους στήριξη και προνόμια».

Αναλυτικότερα, το «Πειραιώς Νέο Επιχειρηματικό Ξεκίνημα 360°» προσφέρει:

  • Προϊόντα για την αποτελεσματική διαχείριση της καθημερινής τραπεζικής των επιχειρήσεων (λογαριασμό όψεως, επαγγελματική χρεωστική και πιστωτική κάρτα για την καλύτερη διαχείριση επαγγελματικών εξόδων, σύγχρονα προγράμματα ασφάλισης)
  • Λύσεις εισπράξεων και πληρωμών με προνομιακούς όρους και επιπρόσθετες υπηρεσίες
  • Προνομιακό τιμολόγιο συναλλαγών και τραπεζικών εξόδων με σημαντικές εκπτώσεις
  • Ευέλικτα προϊόντα και χρηματοδοτικές λύσεις, αξιοποιώντας τα προγράμματα που παρέχονται σε συνεργασία με Αναπτυξιακούς εθνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς. Επιπλέον, παρέχεται ολοκληρωμένη και δωρεάν στήριξη  για τις επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα (π.χ. ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακός Νόμος κ.α.)  αναφορικά με την υλοποίηση των σχεδίων τους
  • Υποστήριξη από εξειδικευμένο σύμβουλο της Τράπεζας 
  • Υποστήριξη της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων με την ένταξή τους στο πρόγραμμα «Ψωνίζω στη Γειτονιά» και στο πρόγραμμα επιβράβευσης yellow business
  •  Ειδικές εκπτώσεις/ προσφορές  για κάλυψη αναγκών της επιχείρησης σε θέματα ενέργειας, μετακινήσεων, εξοπλισμού & αναλωσίμων, υγείας κ.α.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Τράπεζας Πειραιώς με τη VISA, οι επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο νέο πακέτο και ταυτόχρονα θα εγγραφούν στο «Ψωνίζω στη Γειτονιά», θα συμμετέχουν σε κλήρωση με έπαθλο €1.000 για 21 τυχερές επιχειρήσεις. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Xristos Megalou, Trapeza Peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ισχυρές επιδόσεις για την Τρ. Πειραιώς στο α' τρίμηνο, στα 521 εκατ. τα κέρδη

Τα αποτελέσματα της τράπεζας ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών. Μεγάλη πρόκληση η υφιστάμενη κρίση, ανθεκτική η ελληνική οικονομία τονίζει ο διευθ. σύμβουλος, Χρ. Μεγάλου.
Xristos Megalou, Trapeza Peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χρ. Μεγάλου: Αισιοδοξία για την οικονομία, σε τροχιά μερίσματος η Τρ. Πειραιώς

Κεντρικός στόχος είναι η η διανομή στους μετόχους τουλάχιστον του 35% των κερδών της χρήσης του 2024 ενώ υπό προϋποθέσεις η τράπεζα είναι πιθανό να προχωρήσει στην καταβολή μικρού μερίσματος και για τη χρήση του 2023.
Koutentakis, Trapeza Peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Β. Κουτεντάκης: Μεταλλάσσεται ο ρόλος του φυσικού καταστήματος των τραπεζών

Σύμφωνα με τον Chief Retail Banking της Τράπεζας Πειραιώς, οι τράπεζες επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, ενώ παράλληλα το fintech αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστή αλλά όχι αντίπαλο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Φυγή προς τα εμπρός με διπλασιασμό κερδών, διανομή μερίσματος το '24

Τι προβλέπει το business plan για την περίοδο 2022 – 2025. Διψήφια απόδοση ιδίων κεφαλαίων, καθαρή πιστωτική επέκταση 7 δισ., έμφαση στην τεχνολογία, NPEs στο 3% και στόχος για τη διανομή μερίσματος το 2024.