ΓΔ: 855.33 0.49% Τζίρος: 30.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:55:15 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Διάθεση νέου αμοιβαίου κεφαλαίου από την 3K Investment Partners

Η προμήθεια συμμετοχής στο 3K Διεθνές Μετοχικό είναι μηδενική (0%) για όσους επενδύσουν σε αυτό έως και την 30η Ιουνίου 2022. Επιπλέον, η προμήθεια εξαγοράς είναι μηδενική ανεξαρτήτως της χρονικής περιόδου.

Tο αμοιβαίο κεφάλαιο 3K Μετοχικό Διεθνές δημιούργησε η 3Κ Investment Partners, προκειμένου να δώσει στους πελάτες και τους συνεργάτες της αξιόπιστη πρόσβαση στην παγκόσμια μετοχική αγορά.
 
Το συγκεκριμένο αμοιβαίο κεφάλαιο δίνει έμφαση στην ποιότητα, τα ισχυρά θεμελιώδη στοιχεία, τη χρηστή διοίκηση και στις αποτιμήσεις των εταιρειών, στις οποίες επενδύει, υιοθετώντας ένα μακροχρόνιο ορίζοντα (τουλάχιστον 5 έτη). Ακολουθεί ενεργητική διαχείριση,  με σκοπό την επιλογή ενός σχετικά περιορισμένου αριθμού μετοχών εταιρειών, 30 με 60 στο πλήθος, προκειμένου να αξιοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τα ελκυστικά χαρακτηριστικά των επιλεγμένων εταιρειών. Δεν αντιγράφει, ούτε ακολουθεί πιστά κάποιο δείκτη αναφοράς, αν και για λόγους καταγραφής θέτει ως μέτρο σύγκρισης το δείκτη Bloomberg World Large & Mid Cap Net Return Index.

Το αμοιβαίο κεφάλαιο 3K Μετοχικό Διεθνές ακολουθεί την ήδη δοκιμασμένη και αποδοτική μεθοδολογία ανάλυσης και επιλογής μετοχών εταιρειών στην ελληνική αγορά, που ως πυλώνες έχει την ποιότητα της κερδοφορίας τους, τα ισχυρά θεμελιώδη μεγέθη, τη χρηστή διοίκηση και τις ελκυστικές αποτιμήσεις τους. Χαρακτηριστικά, τα μετοχικά αμοιβαία κεφάλαια 3K Μετοχικό Εσωτερικού και 3K Greek Value Μετοχικό Εσωτερικού, που ακολουθούν παρόμοια μεθοδολογία, έχουν βαθμολογηθεί από τον ανεξάρτητο οίκο Morningstar με την υψηλότερη διάκριση των 5 αστέρων (με ημερομηνία αναφοράς 31.12.2021).

Η προμήθεια συμμετοχής στο 3K Διεθνές Μετοχικό είναι μηδενική (0%) για όσους επενδύσουν σε αυτό έως και την 30η Ιουνίου 2022. Επιπλέον, η προμήθεια εξαγοράς είναι μηδενική ανεξαρτήτως της χρονικής περιόδου.

Η δημιουργία και η διάθεση του αμοιβαίου κεφαλαίου 3K Διεθνές Μετοχικό, εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της 3K Investment Partners να προσφέρει αποδοτικές επενδυτικές λύσεις και εξατομικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες της και στην επενδυτική κοινότητα ευρύτερα. 

Ο Γιώργος Κουφόπουλος, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της 3K Investment Partners, ανέφερε: «Είμαστε πεπεισμένοι για την επενδυτική μας τεχνογνωσία, επεκτείνοντας την αποδεδειγμένα αποδοτική μεθοδολογία ανάλυσης και επιλογής εταιρειών σε μία διεθνή μετοχική στρατηγική, προσφέροντας με τον τρόπο αυτό στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται, εξειδικευμένη πρόσβαση στην παγκόσμια μετοχική αγορά και ευκαιρία για διεύρυνση της διασποράς των χαρτοφυλακίων τους. Το νέο αμοιβαίο κεφάλαιο της 3Κ Investment Partners ενισχύει τις δυνατότητες των πελατών μας να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες και τις προοπτικές των διεθνών μετοχικών αγορών, μέσω ενός χαρτοφυλακίου επίλεκτων εταιρειών που διακρίνονται για την ποιότητα και την ευρωστία τους. Απώτερος σκοπός είναι σε συνεργασία με τους πελάτες μας να προσφέρουμε αποδοτική αξιοποίηση των αποταμιεύσεων και των επενδυτικών κεφαλαίων τους, με γνώμονα την επίτευξη των στόχων και των επιθυμιών τους». 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο αμοιβαίο κεφάλαιο δημιουργείται από την Eurobank Asset Management

Πρόκειται για το (LF) Fund of Funds GLOBAL MEGATRENDS, το οποίο επικεντρώνεται σε megatrends σχετικά με τη βιωσιμότητα, τις καινοτόμες τεχνολογίες, τις δημογραφικές αλλαγές και την υγεία, ακολουθώντας μια πειθαρχημένη διαδικασία που ενσωματώνει κριτήρια ESG.
Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο αμοιβαίο κεφάλαιο για τους πελάτες του Piraeus Private Banking

Το νέο αμοιβαίο κεφάλαιο  επενδύει σε μετοχικές αξίες επιλεγμένων εταιρειών μεγάλης και μεσαίας κεφαλαιοποίησης διεθνώς, οι οποίες ανήκουν στους κλάδους που σε κάθε χρονική συγκυρία θεωρούνται επίκαιροι και ελκυστικοί
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Flexopack: Από τις 25 Μαΐου οι νέες μετοχές μετά την ΑΜΚ στο ταμπλό

Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ανέρχεται πλέον στο ποσό των 6.369.312,96 ευρώ, διαιρούμενο σε 11.795.024 κοινές, ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 0,54 ευρώ εκάστης.