ΓΔ: 859.04 0.92% Τζίρος: 36.63 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:18:15 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Με 31,80% ο Περιστέρης, δεν υφίσταται συμφωνία με άλλο μέτοχο

Σε συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου διέψευσε ότι υφίσταται οποιαδήποτε συμφωνία με οποιονδήποτε άλλο μέτοχο της εταιρείας.

Την κατοχή από πλευράς του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου κ. Γεώργιου Περιστέρη ποσοστού 31,80% επί των μετοχών της ανακοίνωσε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Ο κ. Περιστέρης διαψεύδει ότι υφίσταται οποιαδήποτε συμφωνία με οποιονδήποτε άλλο μέτοχο της εταιρείας.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή ανακοίνωση: 

Σε συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. (Εταιρεία) ανακοινώνει ότι ο κ. Περιστέρης κατέχει 31,80% επί των μετοχών της Εταιρείας. Σε απάντηση σε σχετικό ερώτημα, ο κ. Περιστέρης διέψευσε ότι υφίσταται οποιαδήποτε συμφωνία με οποιονδήποτε άλλο μέτοχο της Εταιρείας.

Ως προς την υπέρβαση ποσοστών λόγω των διατάξεων περί ιδίων μετοχών και μετοχών κατεχομένων από θυγατρικές εταιρείες, σημειώνεται από τον κ. Περιστέρη ότι υφιστάμενες οριακές υπερβάσεις θα αρθούν με την εφαρμογή των μέτρων που προβλέπει η σχετική νομοθεσία και στο βαθμό που οφείλονται σε υπολογιστικό σφάλμα θα αντιμετωπιστούν δεόντως, χωρίς σε κάθε περίπτωση να γίνει χρήση σχετικών δικαιωμάτων ψήφου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΤΕΡΝΑ, Ακτωρ και Intrakat αναλαμβάνουν την επέκταση της Λ. Κύμης

Το έργο ύψους 434 εκατ. ευρώ είχε σχεδιαστεί εδώ και δυο δεκαετίες αλλά έμενε μπλεγμένο με τις υπόλοιπες επεκτάσεις της Αττικής Οδού. Περίπου 30.000 οδηγοί εκτιμάται πως θα χρησιμοποιούν το νέο οδικό άξονα καθημερινά.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επένδυση 30 εκατ. στο ομόλογο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ από την Παρευξείνια Τράπεζα

Όπως δήλωσε ο κ. Ντίμτρι Πάνκιν, πρόεδρος της Παρευξείνιας Τράπεζας, «είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στην έκδοση του πρώτου ομολόγου με ρήτρα αειφορίας».