ΓΔ: 834.83 -0.17% Τζίρος: 63.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Eurobank

Eurobank: Δημιουργεί το «One – Stop Hub» για όσους διαμένουν εκτός Ελλάδας

Όπως διευκρινίζει η τράπεζα στην ανακοινωσή της δίνεται η δυνατότητα σε πελάτες της που δεν ζουν στην Ελλάδα να έχουν πρόσβαση σε μία σειρά προϊόντων και υπηρεσιών.

Τη δημιουργία της μονάδας Κατοίκων Εξωτερικού, η οποία έχει στόχο να διευκολύνει την πρόσβαση σε μία πληθώρα συγκεντρωμένων προϊόντων και υπηρεσιών προς πελάτες διαμένοντες εκτός Ελλάδας, ανακοίνωση η Eurobank.

Όπς τονίζεται στην ανακοίνωση της τράπεζας «υλοποιώντας τη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα στον πελάτη 24/7, όπου και εάν εκείνος βρίσκεται, η Eurobank δημιουργεί ένα One – Stop Hub για την εξυπηρέτηση αλλοδαπών και ομογενών που διαμένουν και εργάζονται εκτός Ελλάδος, παρέχοντας ένα οικοσύστημα που διευκολύνει την πρόσβαση σε μια πληθώρα εξατομικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών βάσει των τραπεζικών και επενδυτικών τους αναγκών».

Ο Γενικός Διευθυντής Retail Banking της Eurobank, κ. Ιάκωβος Γιαννακλής, δήλωσε: «Η Eurobank δημιούργησε το One stop hub – Κάτοικοι Εξωτερικού, μια εξειδικευμένη ομάδα στελεχών, που έχει αποκλειστικό σκοπό την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση μη κατοίκων όλων των εθνικοτήτων, με προσωποποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες για την κάλυψη των επενδυτικών, στεγαστικών και λοιπών τραπεζικών αναγκών τους στην Ελλάδα. Ανοίγουμε νέους δρόμους εξυπηρέτησης για πελάτες που ζουν και δραστηριοποιούνται σε ξένες αγορές, ενισχύουμε το διεθνή μας χαρακτήρα και συμβάλλουμε στη συλλογική προσπάθεια να αναδειχθεί η Ελλάδα ελκυστικός προορισμός επένδυσης αλλά και μετεγκατάστασης.».

Οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να επωφεληθούν από το ισχυρό ψηφιακό υπόβαθρο της τράπεζας και τη phygital εξυπηρέτηση και αποκτούν πρόσβαση σε δέσμη προϊόντων και υπηρεσιών όπως:

  • Εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση για κάλυψη των τραπεζικών τους αναγκών στην Ελλάδα.
  • Χορήγηση στεγαστικού για αγορά ακινήτου ή/και επισκευαστικού δανείου και με εξ αποστάσεως διαδικασία.
  • Δυνατότητα παροχής συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών από εξειδικευμένες τρίτες εταιρείες των οικείων κλάδων σχετικά με την υπαγωγή στα προγράμματα φορολογικών κινήτρων και χορήγησης αδειών διαμονής, καθώς και υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρισης ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα.
  • Ανάλογα με το προφίλ και τις ανάγκες του κάθε πελάτη, δυνατότητα παραπομπής στην εξειδικευμένη υπηρεσία Private Banking για προσωπική και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, δυνατότητα πρόσβασης στις Διεθνείς Αγορές καθώς και σε λύσεις που παρέχονται μέσω της Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ.
  • Πρόσβαση σε ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες της Eurolife Ασφαλιστικής με τη διαμεσολάβηση της Τράπεζας.
  • Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών του εξωτερικού μέσω των εξειδικευμένων International v-Banking Relationship Managers, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι για το διεθνές πελατολόγιο της Τράπεζας.
  • Ειδική τηλεφωνική γραμμή EuroPhone International Banking (+30 210 9555345) που εξυπηρετεί, αποκλειστικά, τους πελάτες που διαμένουν εκτός Ελλάδος.
  • Παράλληλα η Τράπεζα διαθέτει το εξειδικευμένο International Retail Branch, στο κέντρο της Αθήνας, για την αποκλειστική εξυπηρέτηση πελατών που επιθυμούν να επενδύσουν σε άδεια διαμονής ή να υπαχθούν σε πρόγραμμα φορολογικών κινήτρων.

Επιπλέον, το σύνολο του Δικτύου Καταστημάτων της Τράπεζας παραμένει στη διάθεση των International πελατών μας, για την εξυπηρέτησή τους κατά τη διάρκεια της φυσικής τους παρουσίας στην Ελλάδα.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωκίων Καραβίας, Διευθύνων Σύμβουλος, Eurobank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περιοδεία της διοίκησης της Eurobank στην Κρήτη

Η Eurobank στοχεύει σε συνολικές εκταμιεύσεις 250 εκατ. ευρώ για το 2022 που αφορούν χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων στην Κρήτη, ενώ συμμετέχει ενεργά σε όλα τα εμβληματικά έργα υποδομής στο νησί όπως η ηλεκτρική διασύνδεση με την Αττική.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο εργασιακό μοντέλο στη Eurobank με δύο ή τρεις ημέρες τηλεργασία

Η Eurobank θα αναλάβει το κόστος που προκαλείται στους εργαζόμενους από την τηλεργασία όπως το κόστος του εξοπλισμού, καθώς και το κόστος της χρήσης του οικιακού χώρου εργασίας των εργαζομένων, των τηλεπικοινωνιών και της συντήρησης του εξοπλισμού.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Ξεπέρασε το 52% η ζήτηση από ξένους επενδυτές για το ομόλογο

Το συνολικό ποσό που άντλησε η τράπεζα έφθασε στα 500 εκατ. ευρώ, ενώ τα κεφάλαια αυτά θα χρησιμοποιηθούν για γενικούς σκοπούς χρηματοδότησης, όπως διευκρινίζει η Eurobank σε ανακοίνωσή της.