ΓΔ: 798.2 2.44% Τζίρος: 53.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:11:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

ΕΧΑΕ: Παραιτήθηκε ο Μ. Ανδρεάδης από διευθυντής Λειτουργίας και Ανάπτυξης Αγορών

Μέχρι την επιλογή του στελέχους που θα καλύψει τον ρόλο του αποχωρούντος, χρέη επιτελικού διευθυντή θα εκτελεί ο επιτελικός διευθυντής Χρηματοοικονομικών Νικόλαος Κοσκολέτος.

Την παραίτηση του Μιχάλη Ανδρεάδη από τη θέση του επιτελικού διευθυντή Λειτουργίας και Ανάπτυξης Αγορών γνωστοποίησε η ΕΧΑΕ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Ελληνικά Χρηματιστήρια-Χρηματιστήριο Αθηνών Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών (ATHEX) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την από 9.2.2022 παραίτηση του κ. Μιχάλη Ανδρεάδη από τη θέση του Επιτελικού Διευθυντή Λειτουργίας και Ανάπτυξης Αγορών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά τη συνεδρίασή του στις 10.02.2022 αποφάσισε ότι, μέχρι την επιλογή του στελέχους που θα καλύψει τον ρόλο του αποχωρούντος, χρέη Επιτελικού Διευθυντή στην άνω επιτελική διεύθυνση θα εκτελεί ο Επιτελικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών κ. Νικόλαος Κοσκολέτος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Ανδρεάδης τοποθετήθηκε στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Attica Bank στις 8 Φεβρουαρίου. Θα ασκήσει τα νέα καθήκοντα του από τις 14-02-2022.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΧΑΕ: Από 16/6 η καταβολή του μερίσματος 0,1515 ευρώ ανά μετοχή

Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι μερίδες πελάτη ή πελατείας εγγεγραμμένοι στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (ΣΑΤ) κατά την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 (αποκοπή Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 πριν από την έναρξη της συνεδρίασης).
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΧΑΕ: Αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών κατά 18,1% το α' τρίμηνο του 2022

Τα κέρδη προ φόρων χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) το α’ τρίμηνο του 2022 ανήλθαν σε 4,55 εκ., αυξημένα κατά 35,8% σε σχέση με τα 3,35 εκ. τη αντίστοιχη περυσινή περίοδο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εκδήλωση γνωριμίας με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο

Σε φιλικό κλίμα υπουργοί, στελέχη τραπεζών και εκπρόσωποι επιχειρήσεων και επενδυτών γνωρίστηκαν με τον Γιάννο Κοντόπουλο και παράλληλα αποχαιρέτισαν τον απερχόμενο Σωκράτη Λαζαρίζη