ΓΔ: 779.68 -3.21% Τζίρος: 80.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ολοκληρώθηκε το συνεδριακό κέντρο στο Μπόροβετς της Βουλγαρίας

Πρόκειται για το Grand Glass Hall, το οποίο επεκτείνεται σε έκταση 2.000 τ.μ., ενώ στο συγκρότημα περιλαμβάνεται και ξενοδοχείο δυναμικότητας 230 κλινών.

Την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης της επένδυσής της πλησίον του χιονοδρομικού κέντρου στο Μπόροβετς της Βουλγαρίας, μετά και τα εγκαίνια του Grand Glass Hall, του συνεδριακού κέντρου στο τουριστικό συγκρότημα κατοικιών Borovets Euphoria Club, γνωστοποίησε, με ανακοίνωσή του ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. 

Όπως σημειώνει το Grand Glass Hall είναι ένα υπερσύγχρονο κτήριο, έκτασης 2.200 τ.μ., με κεντρική συνεδριακή αίθουσα χωρητικότητας 280 ατόμων, εστιατόριο 210 θέσεων, γυμναστήριο και πισίνα, το οποίο ολοκληρώνει ουσιαστικά τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρει το συγκρότημα Borovets Euphoria Club. Υπενθυμίζεται ότι το συγκρότημα αποτελείται από ξενοδοχείο δυναμικότητας 230 κλινών, με δύο εστιατόρια, μπαρ, spa, συνεδριακούς χώρους και χώρους αναψυχής, καθώς και πολυτελείς κατοικίες.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του κ. Vladimir Georgiev Δημάρχου του Σάμακοφ, του κ. Μάρκου Τριπολιτάκη Αναπληρωτή Επικεφαλής της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βουλγαρία, του κ. Παναγιώτη Ιωαννίδη, μέλος ΔΣ της ΤΕΡΝΑ και Διευθυντή έργων της εταιρείας στη Βουλγαρία και της κας. Κλεονίκης Γεωργιάδου, Εκτελεστικής Διευθύντριας της Icon Borovets, διαχειρίστριας εταιρείας του τουριστικού συγκροτήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έχει μία δυναμική και επιτυχημένη παρουσία στη Βουλγαρία για περισσότερα από 15 χρόνια, στους τομείς του Real Estate, των κατασκευών και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

GEK TERNA
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Οι ομολογιούχοι ενέκριναν την αλλαγή όρων των δανείων

Η επαναληπτική Συνέλευση παρείχε τη συναίνεση των ομολογιούχων για την χρήση των καθαρών εσόδων από την εκποίηση ενός Εξαιρούμενου Περιουσιακού Στοιχείου σύμφωνα με τις χρήσεις που προβλέπονται.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Καταβάλει την 1η Ιουλίου τους τόκους του εταιρικού ομολόγου

Το μικτό ποσό των οφειλόμενων τόκων ανέρχεται στο ποσό των 6.951.388,89 ευρώ, ήτοι ποσό 13,9027 ευρώ ανά ομολογία  το οποίο έχει υπολογισθεί με επιτόκιο 2,75% ετησίως και αντιστοιχεί σε 500.000 ομολογίες που τελούν σήμερα υπό διαπραγμάτευση στο ΧΑ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΤΕΡΝΑ, Ακτωρ και Intrakat αναλαμβάνουν την επέκταση της Λ. Κύμης

Το έργο ύψους 434 εκατ. ευρώ είχε σχεδιαστεί εδώ και δυο δεκαετίες αλλά έμενε μπλεγμένο με τις υπόλοιπες επεκτάσεις της Αττικής Οδού. Περίπου 30.000 οδηγοί εκτιμάται πως θα χρησιμοποιούν το νέο οδικό άξονα καθημερινά.