ΓΔ: 891.84 1.54% Τζίρος: 23.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Alpha Bank

«Best Private Bank in Greece» για δεύτερη σερί χρονιά η Alpha Bank

Το βραβείο «Best Private Bank in Greece», στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων «Global Private Banking Awards 2019» κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Alpha Bank.

Η Alpha Bank αναδείχθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, «Best Private Bank in Greece», στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων «Global Private Banking Awards 2019».

Τα βραβεία διοργανώνουν οι διεθνούς κύρους εκδόσεις «Professional Wealth Management (PWM)» και «The Banker» του Ομίλου Financial Times.

Στην τελετή απονομής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, παρέστησαν και παρέλαβαν το βραβείο εκ μέρους της Alpha Bank οι κ.κ. Ιωάννης Εμίρης, Εντεταλμένος Γενικός Διευθυντής Private and Investment Banking και Εμμανουήλ Αρζινός, Διευθυντής της Διεύθυνσης Private Banking.

Τα «Global Private Banking Awards» των PWM και The Banker βραβεύουν ετησίως τις καλύτερες υπηρεσίες Private Banking, με βάση ποιοτικές και ποσοτικές πληροφορίες και δεδομένα που συλλέγουν από Private Banks διεθνώς.

Της αξιολόγησης των στοιχείων επιμελείται επιτροπή που απαρτίζεται από αναγνωρισμένους επαγγελματίες και ειδικούς στον τομέα διαχείρισης περιουσίας στην Ευρώπη, την Ασία και τις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην έκδοση senior preferred ομολόγου 300 εκατ. προχώρησε η Alpha Bank

Η έκδοση εντάσσεται στα funding plans της τράπεζας και έρχεται να ενισχύσει τα κεφάλαια του ομίλου πέραν και πάνω από τους ενδιάμεσους εποπτικούς στόχους για το 2021 για τις Ελάχιστες Απαιτήσεις Ιδίων Κεφαλαίων και Επιλέξιμων Υποχρεώσεων.
Βασίλειος Ψάλτης, Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Ισχυρή κερδοφορία 300 εκατ. και γρήγορη ανάπτυξη εργασιών

Χωρίς να υπολογίζεται η εφάπαξ επιβάρυνση από την τιτλοποίηση Galaxy, τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 297 εκατ. ευρώ. Απρόσκοπτα υλοποιείται το σχέδιο μετασχηματισμού. Νέα δάνεια 3,8 δισ. ευρώ στο 9μηνο, πάνω από 40 δισ. οι καταθέσεις.
Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Νέοι επικεφαλής σε Alpha Finance και Alpha Asset Management

Επικεφαλής της Alpha Finance αναλαμβάνει ο κ. Δ. Κωστόπουλος, της Alpha Asset Management, ο κ. Π. Αντωνόπουλος, ενώ στη θέση του επικεφαλής της Διεύθυνσης Σχέσεων με Θεσμικούς Επενδυτές και Αναλυτές (IR) τοποθετείται ο κ. Ι. Κεπαπτσόγλου.