ΓΔ: 867.71 -0.42% Τζίρος: 153.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Χριστουγεννιάτικο Bazzar με τη στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών

Χριστουγεννιάτικο Bazaar διοργανώνει η Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση και το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων, με τη στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, στο πλαίσιο του κοινωνικού του έργου, υποστηρίζει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Ελληνικής Εθελοντικής Συμπαράστασης και του Κοινωνικού Παραρτήματος του Συλλόγου των Αθηναίων.

Το Βazaar θα πραγματοποιηθεί από 1-8 Δεκεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του Μερόπειου Ιδρύματος.

Για τον σκοπό αυτό, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση: «πολλοί συνάδελφοι πρόσφεραν προϊόντα, η πώληση των οποίων θα ενισχύσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί για τα απαραίτητα του τραπεζιού των εορτών για οικογένειες και μοναχικά ή ανήμπορα άτομα, που δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους».

Η Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση (ΕΛ.ΕΘ.ΣΥ.), από το 2012 φροντίζει να καλύπτει τις ανάγκες συνανθρώπων που ζουν στα όρια της φτώχειας ή και κάτω από αυτά και λειτουργεί με την αρωγή του Hellenic Relief Foundation (HRF) με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, καλεί τα μέλη του και το καταναλωτικό κοινό, να επισκεφθούν το Χριστουγεννιάτικο Bazaar και να δώσουν χαρά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται τα δύσκολα αυτά χρόνια.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

emporio-katastimata-magazia-xristougenna
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων με click away την Κυριακή

Προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από τις 7:00 έως τις 21:00, σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας. Άνοιγμα λιανεμπορίου, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, με ραντεβού, ζητά ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καμπάνια του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών για το άνοιγμα των καταστημάτων

Στο σχετικό spot πρωταγωνιστεί ο συνθέτηςΓ. Θεοφάνους, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του ΕΣΑ και επιπλέον παραχώρησε τα δικαιώματα γνωστής μουσικής του επιτυχίας για τη μουσική επένδυση της καμπάνιας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ε.Σ.Α: Λύση 4 σημείων για τον «πέλεκυ» των μεταχρονολογημένων επιταγών

Ο Ε.Σ.Α. τονίζει ότι είναι επιτακτική η ανάγκη η λύση ενός ακανθώδους θέματος, που αιωρείται ως πέλεκυς πάνω από τα κεφάλια των συντελεστών της ιδιωτικής οικονομίας, αυτού των  μεταχρονολογημένων επιταγών.