ΓΔ: 795.24 2.06% Τζίρος: 72.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Trapeza, trapeza peiraios
Φωτο: Alexandros Michailidis / SOOC

Τρ. Πειραιώς: Μόλις 0,2% του ενεργητικού οι δραστηριότητες στην Ουκρανία

Η έκθεση της τράπεζας στην ουκρανική αγορά αφορά ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, την JSC Piraeus Bank ICB, καθώς και σε επενδύσεις ακινήτων που αντιστοιχούν σε περίπου 0,2% του συνολικού ενοποιημένου ενεργητικού.

Σχεδόν μηδαμινή είναι η έκθεση της Τράπεζας Πειραιώς στην αγορά της Ουκρανίας, όπως τονίζει η τράπεζα σε ανακοίνωση - απάντηση σε ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. 

Στην ανακοίνωση της τράπεζας υπογραμμίζεται ότι «Σε απάντηση ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με τα πρόσφατα γεγονότα στην Ουκρανία, η Πειραιώς Financial Holdings ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι οι δραστηριότητες του Ομίλου στην Ουκρανία αφορούν σε ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, την JSC Piraeus Bank ICB, καθώς και σε επενδύσεις ακινήτων που αντιστοιχούν σε περίπου 0,2% του συνολικού ενοποιημένου ενεργητικού».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρεις συνθετικές τιτλοποιήσεις από Πειραιώς με κεφαλαιακό όφελος 0,50%

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Τρ. Πειραιώς με τις συναλλαγές αυτές θα μειωθεί το σταθμισμένο έναντι κινδύνων ενεργητικό της κατά περίπου 1,1 δισ. ευρώ. Στα 2,7 δισ. ευρώ η λογιστική αξία των δανειακών χαρτοφυλακίων.
Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Κλειστά τα καταστήματα στις 21 Ιουνίου λόγω απεργίας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς σημειώνει πως η διοίκηση της τράπεζας χρειάζεται να αναθεωρήσει τη στάση της και να προσέλθει σε έναν ειλικρινή διάλογο που θα στηρίζεται στις θετικές προοπτικές της τράπεζας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα υπηρεσία για πληρωμή αγορών με δόσεις από την Τρ. Πειραιώς

Η υπηρεσία παρέχεται μέσω της winbank, επιτρέπει στους κατόχους πιστωτικών καρτών να πληρώνουν με δόσεις τις αγορές τους, ακόμη και στην περίπτωση που η επιχείρηση με την οποία πραγματοποιούν τη συναλλαγή, δεν δίνει τη δυνατότητα δόσεων. 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει σταθερά τις επιχειρήσεις της Κρήτης

Στη διήμερη επίσκεψη που πραγματοποίησαν στελέχη της τράπεζας στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου, συναντήθηκαν με εκπροσώπους επιχειρηματικών μονάδων από τους βασικούς κλάδους της τοπικής οικονομίας.