ΓΔ: 834.83 -0.17% Τζίρος: 63.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
METRO-nrg-
Φωτο: METRO

Συμφωνία nrg και METRO για την ανάπτυξη δικτύου φορτιστών αυτοκινήτων

Η συμφωνία περιλαμβάνει την εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρηση του δικτύου με την τοποθέτηση 500 φορτιστών incharge από την nrg σε 250 καταστήματα, επένδυση που αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ.

Σε συμφωνία για τη δημιουργία εκτεταμένου δικτύου φορτιστών ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων σε καταστήματα My market και METRO Cash & Carry προχώρησαν η nrg και η METRO.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρηση του δικτύου με την τοποθέτηση 500 φορτιστών incharge από την nrg σε 250 καταστήματα, επένδυση που αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ.

«Η συνεργασία αυτή συμβάλλει στην ενίσχυση και εμπέδωση της κουλτούρας για νέες και πιο καθαρές μορφές μετακίνησης, καθώς οι καταναλωτές θα μπορούν να εκμεταλλεύονται τον χρόνο που περνούν κάνοντας τις αγορές τους στα καταστήματα των δύο αλυσίδων για να φορτίσουν απρόσκοπτα το όχημά τους», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η METRO έχει θέσει ως προτεραιότητα τη λειτουργία της σύμφωνα με τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης και στο πλαίσιο αυτό εμπιστεύτηκε την nrg, τον μοναδικό πάροχο που κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα σε όλη τη χώρα, σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο και σε δίκτυα κατανάλωσης και παροχής υπηρεσιών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Metro ΑΕΒΕ: Σε 1,36 δισ. ευρώ οι πωλήσεις το 2021, αυξημένες κατά 2,3%

Το 2021 έφερε νέα δεδομένα και σημαντικές προκλήσεις στην αγορά. Σε αυτό το κλίμα, η εταιρεία, κατάφερε να πετύχει σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα και να αποτιμά θετικά άλλη μία χρονιά, για το λιανεμπόριο και το χονδρεμπόριο τροφίμων.
Cosmote, katastima, wrario
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Cosmote στηρίζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των μικρομεσαίων

Το πρόγραμμα του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», απευθύνεται στις ελληνικές επιχειρήσεις που απασχολούν έως 250 εργαζόμενους και προσφέρει επιδότηση 90% σε ψηφιακές υπηρεσίες.