ΓΔ: 834.83 -0.17% Τζίρος: 63.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
alpha bank-saitis
Φώτο: Ο κ. Ελευθέριος Σαΐτης και ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank Β. Ψάλτης

Στον Ε. Σαΐτη η Διάκριση Συνολικής Επιχειρηματικής Προσφοράς από τον Β. Ψάλτη

Ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank στον χαιρετισμό του κατά την απονομή του βραβείου στον κ. Σαΐτη σημείωσε πως «Με τη βράβευση του Ε. Σαΐτη για τη συνολική επιχειρηματική του προσφορά, τιμούμε την πίστη στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πατρίδας μας».

Στην τελετή βράβευσης του διαγωνισμού της EY "Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς" 2021 συμμετείχε ο CEO του Ομίλου Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης, ως μέλος της ανεξάρτητης εννεαμελούς κριτικής επιτροπής για την ανάδειξη των νικητών, ενώ, απένειμε επίσης, στον Ελευθέριο Σαΐτη, Ιδρυτή και Πρόεδρο των εταιρειών Kronos, Intercomm Foods, Agrophoenix, την τιμητική "Διάκριση Συνολικής Επιχειρηματικής Προσφοράς".

Στον σύντομο χαιρετισμό του κατά την απονομή του βραβείου στον κ. Σαΐτη, ο κ. Ψάλτης σημείωσε μεταξύ άλλων: «Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού που απονέμεται αυτή η ειδική τιμητική Διάκριση. Και όχι τυχαία, καθώς σήμερα, στο πρόσωπο του κ. Σαΐτη, δεν τιμούμε απλώς μία λαμπρή επιχειρηματική διαδρομή. Τιμούμε τη διορατικότητα και την εξωστρέφεια, τιμούμε τη βούληση για συνεχή εξέλιξη, αναγνωρίζοντας πως η στασιμότητα είναι η αρχή του τέλους μίας επιχείρησης, τιμούμε τη δύναμη να αναγνωρίζεις λάθη και να τα αξιοποιείς ως διδάγματα για νέα επιχειρηματικά σχέδια, τιμούμε την πίστη στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πατρίδας μας και την εργώδη προσπάθεια να αναδειχθούν τα προϊόντα της ελληνικής γης σε όλο τον κόσμο». 

Ο CEO του oμίλου Alpha Bank αναφέρθηκε και στην προσωπική σχέση και τη συνεργασία του με τον κ. Σαΐτη, καθώς και στις «πλούσιες σε διδάγματα» συζητήσεις του μαζί του, για τη «συναρπαστική προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή" και "την αξία της ομάδας, την ενσυναίσθηση, το σεβασμό προς συνεργάτες, προμηθευτές και εργαζομένους».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Ψάλτης τόνισε: «Είμαι βέβαιος πως σήμερα, μαζί μας, τον Ελευθέριο Σαΐτη τιμούν όλοι όσοι συνεργάστηκαν και δούλεψαν μαζί του όλες αυτές τις δεκαετίες»

Τον φετινό διαγωνισμό "Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς" στήριξε ως Platimun Χορηγός η Alpha Bank, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας της με την ΕΥ. Ο διαγωνισμός, διοργανώνεται στην Ελλάδα για όγδοη φορά από την ΕΥ, με στόχο να αναδείξει την επιχειρηματική αριστεία και τις αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Σε διεθνές επίπεδο, ο θεσμός ΕΥ Entrepreneur Of The Year, με συμμετοχές καταξιωμένων επιχειρηματιών από περισσότερες από 145 πόλεις και 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, αποτελεί ένα από τα κορυφαία επιχειρηματικά βραβεία παγκοσμίως, έχοντας αναδείξει, κατά τα 30 χρόνια της ιστορίας του, προσωπικότητες που άφησαν ισχυρό αποτύπωμα στο παγκόσμιο επιχειρείν. 

Στον διαγωνισμό "Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς" 2021, οι υποψήφιοι επιχειρηματίες, που διακρίθηκαν για τις υψηλές επιδόσεις τους, τον πρωτοποριακό τρόπο σκέψης και την κοινωνική ευαισθησία τους, επελέγησαν από την ανεξάρτητη εννεαμελή Κριτική Επιτροπή του διαγωνισμού που αποτελείται από υψηλού κύρους εκπροσώπους του επιχειρηματικού, τραπεζικού, ακαδημαϊκού και θεσμικού χώρου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

alpha bamk
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα εποχή στην Alpha Αστικά Ακίνητα, προχωρά ο μετασχηματισμός

Δημιουργείται μια νέα εταιρεία η οποία θα παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης και εκμετάλλευσης για όλο τον κύκλο ζωής των ακινήτων, εκμεταλλευόμενη τη θετική συγκυρία για την εγχώρια αγορά ακινήτων.
alpha bamk
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τι σημειώνουν για τα αποτελέσματα του α’ τριμήνου της Alpha Bank δέκα οίκοι

Οι αναλυτές κάνουν ειδική μνεία στο ύψος των νέων εκταμιεύσεων και την καθαρή πιστωτική επέκταση της τράπεζας που παραμένει για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο στα υψηλότερα επίπεδα της αγοράς.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Β. Ψάλτης: Οφείλουμε να μετατρέψουμε τις κρίσεις σε ευκαιρίες

Την άποψη ότι παρά τα προβλήματα που δημιουργούν οι πληθωριστικές πιέσεις και ο πόλεμος στην Ουκρανία, η ελληνική οικονομία «αντέχει» εξέφρασε ο επικεφαλής της Alpha Bank, μιλώντας στο Φόρουμ των Δελφών.