ΓΔ: 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:31:46 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: epsilonnet.gr

Υποψηφία για ευρωπαϊκό βραβείο η Epsilon Net

Τιμητική διάκριση για την Epsilon Net η οποία ανακηρύχθηκε «National Winner» στα European Business Awards, ανάμεσα σε περίπου 3.000 επιχειρήσεις που είχαν πρόσφατα κατακτήσει μια θέση στη λίστα επιχειρηματικής αριστείας «Ones to Watch».

Η Epsilon Net ανακηρύχθηκε για 4η χρονιά ως «National Winner» στα European Business Awards, και θα παραστεί στη Βαρσοβία της Πολωνίας στις 3 και 4 Δεκεμβρίου για να συμμετέχει στον τελικό γύρο αξιολόγησης.

Τα European Business Awards βρίσκονται στο 12ο έτος της ιστορίας τους και ο κύριος σκοπός τους είναι να υποστηρίξουν την ανάπτυξη μιας ισχυρότερης και πιο επιτυχημένης επιχειρηματικής κοινότητας σε όλη την Ευρώπη. Φέτος, εξέτασαν πάνω από 120.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες.

Η Epsilon Net επιλέχθηκε ανάμεσα σε περίπου 3.000 επιχειρήσεις που είχαν πρόσφατα κατακτήσει μια θέση στη λίστα επιχειρηματικής αριστείας «Ones to Watch» και ανακηρύχθηκε «Νational Winner» από μια ομάδα ανεξάρτητων κριτών, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματικών στελεχών, business leaders, πολιτικών καθώς και μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας.

H Epsilon Net μαζί με την Smart Park αναδείχθηκαν ως οι κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα στην κατηγορία «The Customer and Market Engagement Award» και θα αντιπροσωπεύσουν τη χώρα μας στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού σε λίγες μέρες στη Βαρσοβία. Στην ίδια κατηγορία συναγωνίζονται με την Höpfinger από τη Γερμανία, την Infaimon από την Ισπανία, την Tecno SRL απί την Ιταλία, τη Spotzer από την Ολλανδία και άλλες σημαντικές Ευρωπαϊκές εταιρείες.

Μεταξύ των Ελληνικών εταιρειών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα European Business Awards βρίσκονται και η ΑΒ Βασιλόπουλος, η Watt & Volt, η Lamda Devlopment, τα Public και η Ολυμπία Οδός.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Υπερδιπλασιασμός των κερδών προ φόρων στο εννεάμηνο

O κύκλος εργασιών ενισχύθηκε στα 28,56 εκατ. , με άνοδο 148%, με τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων να εμφανίζουν άνοδο 217% στα 7,83 εκατ. , ενώ τα κέρδη προ φόρων κινήθηκαν 354% υψηλότερα στα 5,53 εκατ.
epsilon net
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Έκτακτη Γ.Σ. για split μετοχών στις 12 Οκτωβρίου

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης από το Νόμο απαρτίας, οι μέτοχοι καλούνται από το Διοικητικό Συμβούλιο, χωρίς δημοσίευση νέας πρόσκλησης, σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 19η Οκτωβρίου 2021.