ΓΔ: 791.42 -0.88% Τζίρος: 65.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Psaria, Fish, Fishery
Πηγή: Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ)

Νέος διευθύνων σύμβουλος στον Όμιλο Avramar o σημερινός πρόεδρός του

Ο Thor Talseth έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη διεθνή βιομηχανία θαλασσινών και υδατοκαλλιέργειας ως επενδυτής, ανώτερο στέλεχος και τραπεζίτης με επίκεντρο τον κλάδο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Avramar Seafood Group, ανακοίνωσε ότι ο σημερινός πρόεδρός της, Thor Talseth, διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, με ισχύ από την 1η Μαΐου 2022. Θα αντικατασταθεί στον ρόλο του προέδρου από τον Craig Tashjian, διευθύνοντα εταίρο στην AMERRA Capital, πλειοψηφικό μέτοχο της Avramar.

Ο κ. Talseth έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη διεθνή βιομηχανία θαλασσινών και υδατοκαλλιέργειας ως επενδυτής, ανώτερο στέλεχος και τραπεζίτης με επίκεντρο τον κλάδο. Διορίστηκε πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Avramar τον Ιούνιο του 2016 και είναι ιδρυτικός εταίρος της Neptune NRCP LLC. Πριν από αυτό, ήταν επικεφαλής ιδιωτικών κεφαλαίων στην AMERRA Capital Management LLC.

«Νιώθω μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό για την ευκαιρία που μου δίνεται να οδηγήσω την Avramar στο επόμενο κεφάλαιο της εξέλιξής της και είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει οι ιδιοκτήτες. Ο νέος μου ρόλος θα μου επιτρέψει να αξιοποιήσω τη δυναμική που έχει δημιουργηθεί και να επιταχύνω τον ρυθμό μας προς νέες ευκαιρίες καινοτομίας, επέκτασης και ανάπτυξης» ανέφερε ο κ. Talseth.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ixthiokalliergeia-ydatokalliergeia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ικανοποίηση για τα προγράμματα εργασίας προσφύγων σε υδατοκαλλιέργειες

Όπως αναφέρει ο αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΕΛΟΠΥ Ν. Λυμπέρης, η εκπαίδευση και η εργασία σε ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον είναι βασικοί πυλώνες για την ένταξη των νέων μεταναστών, σημειώνοντας πως τα μέλη θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.
Kallimanis, Psaria
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία εξυγίανσης της εταιρείας Καλλιμάνης

Η επανεκκίνηση της εταιρείας περιλαμβάνει την ανάπτυξη της μάρκας «ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ» στα κανάλια του οργανωμένου λιανεμπορίου και της μαζικής εστίασης, καθώς και τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου προίόντων και ανάπτυξη των εξαγωγών.
fish
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Group Avramar: Σχέδιο για αντεπίθεση στα φθηνά ψάρια από Τουρκία

Με στροφή σε premium προϊόντα αντιμετωπίζει ο κορυφαίος όμιλος ιχθυοκαλλιεργειών τα φθηνά προϊόντα από την Τουρκία, τονίζει ο CEO, Alex Myers. Κρίσιμης σημασίας η αντιμετώπιση του χωροταξικού προβλήματος.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ερευνητικά έργα για το περιβάλλον και τις ιχθυοκαλλιέργειες

Τα δυο έργα που θα υλοποιήσει η ΕΛΟΠΥ αφορούν την αποτίμηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της παραγωγής και διακίνησης ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας και το δεύτερο αφορά ανάπτυξη πρωτοκόλλων και οδηγιών για τις μονάδες στο θαλάσσιο περιβάλλον.