ΓΔ: 891.3 -0.38% Τζίρος: 65.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Εκλογή τριών νέων μελών στο ΔΣ της Alpha Αστικά Ακίνητα

Την εκλογή των κ.κ. Γεωργίου Σπηλιόπουλου, Νικολάου Χρυσανθόπουλου και Αλέξανδρου Χουσάκου στο Διοικητικό της Συμβούλιο ανακοίνωσε η Alpha Αστικά Ακίνητα.

Η Alpha Αστικά Ακίνητα ανακοίνωσε ότι κατά την διάρκεια Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης εκλέχτηκαν 3 νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Ειδικότερα ελήφθησαν, παμψηφεί και ομόφωνα, οι κατωτέρω αποφάσεις :

1) Εγκρίθηκε η προσαρμογή του Καταστατικού της Εταιρίας στις διατάξεις του ν.4548/2018 σύμφωνα με το άρθρο 183 παρ.1 του ανωτέρω νόμου.

2) Εγκρίθηκε η Πολιτική Αποδοχών σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4548/2018.

3) Ανακοινώθηκε η εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Γεωργίου Σπηλιόπουλου, Νικολάου Χρυσανθόπουλου και Αλέξανδρου Χουσάκου σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Θεμιστοκλή Κορκόντζελου, Κωνσταντίνου Λαμπρινόπουλου και Αθανασίου Αθανασόπουλου.

4) Εγκρίθηκε η εκλογή της Επιτροπής Ελέγχου τα μέλη της οποίας είναι οι κ.κ. Παναγιώτης Τσακλόγλου, ΣαράντηςΣΑΡ -1,51% – Ευάγγελος Λώλος και Αλέξανδρος Χουσάκος.

Ψήφισαν 4 μέτοχοι εκπροσωπούντες 13.044.084 μετά ψήφου μετοχές, ήτοι ποσοστό 93,17% επί του συνόλου των μετοχών της Εταιρίας.

Η Συνέλευση βρισκόταν σε απαρτία, αποφάσισε έγκυρα και υπερψηφίστηκαν όλα τα θέματα της ημερησίας διατάξεως.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Αστικά Ακίνητα: Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ η Αγγελική Σαμαρά

Παράλληλα, επέλεξε αυτήν ως δεύτερο ανεξάρτητο μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, που είναι όργανο του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και ως μέλος στην Επιτροπή Αποδοχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων.