ΓΔ: 878.76 -0.45% Τζίρος: 44.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Alpha Bank

Alpha Bank: Εγκαινιάζει το Xiaomi Pay για ανέπαφες πληρωμές με Mastercard

Οι κάτοχοι καρτών Alpha Bank Mastercard μπορούν να συνδέσουν τις κάρτες τους στις υποστηριζόμενες wearable συσκευές, και να πληρώνουν με το Xiaomi Pay και την wearable συσκευή τους.

Συνεχίζει να καινοτομεί στις ανέπαφες και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές η Alpha Bank, πρωτοπόρος στη διάθεση ψηφιακών πορτοφολιών (wallets), παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στη χώρα και σε αποκλειστική συνεργασία με τη Mastercard, το Xiaomi Pay για τους κατόχους καρτών Mastercard από την Alpha Bank.

Εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές, με τη δύναμη του tokenization

Το Xiaomi Pay, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, παρέχει τη δυνατότητα για εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές. Με την ασφαλή τεχνολογία του “tokenization” στον «πυρήνα» του, ο αριθμός της κάρτας πληρωμής παραμένει προστατευμένος, καθώς στη θέση του δημιουργείται ένας μοναδικός κρυπτογραφημένος αριθμός (token), ο οποίος χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση της εκάστοτε συναλλαγής.

Το νέο ψηφιακό πορτοφόλι της Xiaomi, υποστηρίζεται, επί του παρόντος, από την ενημερωμένη έκδοση του δημοφιλούς fitness tracker Mi Smart Band 6 NFC, που πλέον υποστηρίζει τη δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών, και τα Xiaomi Watch S1 και Xiaomi Watch S1 Active.

Οι κάτοχοι καρτών Alpha Bank Mastercard μπορούν να συνδέσουν τις κάρτες τους στις υποστηριζόμενες wearable συσκευές, και να πληρώνουν με το Xiaomi Pay και την wearable συσκευή τους σε όλα τα φυσικά καταστήματα που διαθέτουν τερματικό αποδοχής (POS) ανέπαφων συναλλαγών.

Παράλληλα, μπορούν να παρακολουθούν τις συναλλαγές τους μέσα από το myAlpha Web και το myAlpha Mobile, καθώς και μέσω της
εφαρμογής Mi Fitness App, η οποία είναι διαθέσιμη, δωρεάν, στο App Store (για iOS συσκευές) και στο Google Play Store (για Android συσκευές).

Επιβράβευση Πελατών για τις πρώτες συναλλαγές τους με Xiaomi Pay 

Στο πλαίσιο του επίσημου λανσαρίσματος του νέου wallet, η Alpha Bank μαζί με τη Mastercard, επιβραβεύουν τους κατόχους καρτών Mastercard έκδοσης Alpha Bank. Οι 1.000 πρώτοι που θα πραγματοποιήσουν αγορές άνω των Ευρώ 5, χρησιμοποιώντας το νέο Mi Smart Band 6 NFC, θα επιβραβευθούν με το ποσό των Ευρώ 10!

Η Alpha Bank πρωτοπόρος στις ψηφιακές και ανέπαφες συναλλαγές

Με οδηγό την καινοτομία και την παροχή ψηφιακών λύσεων που διευκολύνουν την καθημερινότητα, η Alpha Bank πρωτοστατεί στον τομέα των ψηφιακών πληρωμών, παρέχοντας αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης. 

Υπενθυμίζεται ότι η Τράπεζα έχει εισαγάγει καινοτόμες υπηρεσίες ψηφιακού πορτοφολιού, όπως το myAlpha Wallet, ενώ παρέχει στους Πελάτες της τη δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών και με άλλα wallets, όπως το Apple Pay, το Google PayΤΜ και το Garmin Pay.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έμφαση στη στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων από την Alpha Bank

Μεταξύ άλλων η τράπεζα δίνει έμφαση στην προώθηση της νέας υπηρεσίας Alpha Smart Hospitality που απευθύνεται σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, μικρές και‭ ‬μεσαίες,‭ ‬‬που‭ ‬‬ενδιαφέρονται‭ να‭ ‬‬υλοποιήσουν‭ ‬επενδύσεις.
Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρώτη η Alpha Bank σε μερίδιο αγοράς στα επιχειρηματικά δάνεια

Εκταμιεύσεις ύψους 1,9 δισ. το β΄ τρίμηνο του έτους, με έμφαση στο εμπόριο, τη μεταποίηση, τον τουρισμό και τις υποδομές. Στο 26,6% το μερίδιο αγοράς. Β. Ψάλτης: «Με βιώσιμο τρόπο η αύξηση του χαρτοφυλακίου δανείων.
alpha bamk
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ψήφος εμπιστοσύνης των οίκων στην Alpha μετά τα θετικά αποτελέσματα β' τριμήνου

H ΑXIA Ventures υπογραμμίζει την ικανότητα με την οποία η Διοίκηση της Τράπεζας επιτυγχάνει τους στρατηγικούς της στόχους ενώ η Μorgan Stanley σημειώνει «πάνω από τις εκτιμήσεις της αγορά τα αποτελέσματα της Alpha Bank με αναβάθμιση στόχων για το 2022»
psaltis-alpha
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ισχυρές επιδόσεις για την Alpha Bank με ατού τα δάνεια σε επιχειρήσεις

Αισιοδοξία για τη διανομή μερίσματος τη χρήση του 2023. Σε μονοψήφιο επίπεδο ο δείκτης NPEs με μείωση «κόκκινων« δανείων κατά -89% από το 2017. Τι είπε ο Β. Ψάλτης για την οικονομία και τις προοπτικές της τράπεζας.