ΓΔ: 878.76 -0.45% Τζίρος: 44.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
eydap
Φωτο: ΑΠΕ

Οι συνδικαλιστές της «Ενότητας» πρώτη δύναμη στις εκλογές της ΕΥΔΑΠ

«Η προσπάθεια για έναν υγιή, εύρωστο και δημόσιο Οργανισμό προς όφελος της κοινωνίας απέδωσε καρπούς», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η «Ενότητα», η οποία κατέκτησε το 45,5% των ψήφων. 

Πρώτη δύναμη με 45,5% αναδείχθηκε η παράταξη «Ενότητα» στις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ και στην Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας της ΕΥΔΑΠ. 

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η «Ενότητα»: «Η σοβαρή και υπεύθυνη συνδικαλιστική πρακτική της παράταξής μας κέρδισε την εμπιστοσύνη της μεγάλης πλειοψηφίας των εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ. Η προσπάθεια για έναν υγιή, εύρωστο και δημόσιο Οργανισμό προς όφελος της κοινωνίας απέδωσε καρπούς». 

Το μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ, γραμματέας της «Ενότητας», Μανώλης Αγγελάκης, εξελέγη στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ, εκπροσωπώντας όλους τους εργαζόμενους του Οργανισμού. 

Ο Μανώλης Αγγελάκης απέστειλε στους εργαζόμενους του Οργανισμού μήνυμα που μεταξύ άλλων αναφέρει: «Οι εργαζόμενοι επέλεξαν τον εκπρόσωπο που τους ενώνει και τους υπηρετεί χωρίς διακρίσεις και συμφέροντα. Η φωνή των εργαζομένων δυνάμωσε ακόμη περισσότερο στο διοικητικό συμβούλιο. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη αλλά και τη συγκίνησή μου». 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

lamda_eydap
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

MoU υπέγραψαν ΕΥΔΑΠ και Lamda για τη διαχείριση νερού στο Ελληνικό

Η ΕΥΔΑΠ, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε., θα εποπτεύει την κατασκευή των έργων ύδρευσης, αποχέτευσης, παραγωγής και διάθεσης του ανακυκλωμένου νερού, ενώ, μετά την ολοκλήρωσή τους, θα αναλάβει την ευθύνη της λειτουργίας, συντήρησης και διαχείρισής τους.
Saxinis-Xaris-EYDAP
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χ. Σαχίνης: Επενδύσεις 1,6 δισ. από την ΕΥΔΑΠ σε έργα για το περιβάλλον

Στόχος της Εταιρείας είναι να διανέμει στο λεκανοπέδιο της Αττικής, αλλά και ευρύτερα, νερό μηδενικού άνθρακα. Για να επιτευχθεί αυτό, σχεδιάστηκε και έχει αρχίσει να υλοποιείται μια σειρά επενδύσεων, τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Από ζημιές σε κέρδη πέρασε η ΕΥΔΑΠ, θα διανείμει μέρισμα 0,28 ευρώ

Η ανανέωση του αποκλειστικού δικαιώματος ύδρευσης και αποχέτευσης ως το 2040 θέτει τις βάσεις για την ανάπτυξη της εταιρείας. Ο κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε στα 360,8 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 9,2%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυτές είναι οι έξι πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Ποιες είναι οι πιο αναπτυσσόμενες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, την ώρα που αλλάζει ο κόσμος της εργασίας και το μέλλον θα είναι πολύ διαφορετικό μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

DPort: Αυξήσεις μέχρι 10% για τους εργαζόμενους στο Λιμάνι του Πειραιά

Οι προτάσεις της εταιρείας για τις συλλογικές συμβάσεις των εργαζομένων στο εμπορικό λιμάνι του Πειραιά. Οι αυξήσεις και οι μισθοί στα πλαίσια της νέας ΣΣΕ, θα έχουν αναδρομική ισχύ από την 1/1/2022.