ΓΔ: 875.47 1.86% Τζίρος: 38.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή φωτο: Eurobank

Νέες παγκόσμιες διακρίσεις της Eurobank Factors, δεύτερη θέση παγκοσμίως

Η κατάταξη μεταξύ των 400 και πλέον μελών της FCI από 90 χώρες ανά τον κόσμο, προκύπτει κατόπιν ψηφοφορίας μεταξύ των µελών για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και σε συνδυασμό με ποσοτικά κριτήρια.

Νέες σημαντικές διεθνείς βραβεύσεις για τις υπηρεσίες της απέσπασε η Eurobank Factors για ακόμη μια χρονιά. Συγκεκριμένα, κατέκτησε τη δεύτερη (2η) θέση παγκοσμίως στον τομέα του Εξαγωγικού Factoring και την τρίτη (3η) θέση στην Ευρώπη στο Διεθνές Factoring (Εξαγωγικό & Εισαγωγικό), στο πλαίσιο της σχετικής αξιολόγησης της Factors Chain International (FCI), που είναι η αντιπροσωπευτική Ένωση για τον κλάδο του factoring, παγκοσμίως, με 50ετή παρουσία στη διεθνή σκηνή.

Τα αποτελέσματα της κατάταξης ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια του 54ου Ετήσιου Διεθνούς Συνεδρίου της FCI, που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον. Η κατάταξη μεταξύ των 400 και πλέον μελών της FCI από 90 χώρες ανά τον κόσμο, προκύπτει κατόπιν ψηφοφορίας μεταξύ των µελών για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και σε συνδυασμό με ποσοτικά κριτήρια. Μεταξύ αυτών είναι ο ετήσιος όγκος εξαγωγικών και εισαγωγικών εργασιών μέσω του εν λόγω δικτύου ανταποκριτών factoring και το πλήθος των συνεργατών.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Factors, κ. Γιώργος Καραγιαννόπουλος, δήλωσε: «H συνέπεια και τεχνογνωσία με την οποία η Eurobank Factors υπηρετεί διαχρονικά τα συμφέροντα ελληνικών επιχειρήσεων με διεθνές αποτύπωμα, αναγνωρίζονται από την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν οι πελάτες μας και αντικατοπτρίζεται στις συνεχείς, σημαντικές διακρίσεις που λαμβάνουμε  από φορείς διεθνούς εμβέλειας. Οι επιχειρήσεις που μας στηρίζουν, η εμπειρία και αφοσίωση του προσωπικού μας και οι διεθνείς μας συνεργάτες συμβάλλουν καθοριστικά σε αυτή την πορεία, καθιστώντας δυνατή την υπέρβαση των στόχων μας.».

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τον ισχυρό, διεθνή ανταγωνισμό στον κλάδο, η Eurobank Factors, 100% θυγατρική της Eurobank, παραμένει, σταθερά και συστηματικά, στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης στη συγκεκριμένη αξιολόγηση τα τελευταία 15 χρόνια, έχοντας μάλιστα κατακτήσει, δύο φορές, την πρώτη (1η) θέση.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωκίων Καραβίας, Διευθύνων Σύμβουλος, Eurobank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Απογειώθηκαν» τα βασικά μεγέθη της Eurobank στο πρώτο εξάμηνο

Σχεδόν τετραπλάσια τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη, πέντε φορές πάνω τα κέρδη ανά μετοχή και εκτίναξη της απόδοσης ιδίων κεφαλαίων στο 27,5%. Νέες εκταμιεύσεις δανείων €5,2 δισ. Άλλαξε επί τα βελτίω το πλάνο για το 2023.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Eurobank για τρίτη χρονιά στη λίστα “Most Admired Companies in Greece”

Με τη νέα διάκριση, που επιτεύχθηκε σε ένα δύσκολο περιβάλλον εξαιτίας της πανδημίας, η τράπεζα συμπληρώνει έξι διαδοχικά χρόνια συμμετοχής της στη λίστα με τις 20 καλύτερες επιχειρήσεις στη χώρα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Αναμορφώθηκε η Επιτροπή Στρατηγικού Σχεδιασμού

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σκοπός της Επιτροπής παραμένει να συνδράμει τη Διοίκηση της Τράπεζας στον σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στην υλοποίηση της στρατηγικής του Ομίλου και να προτείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.
Φωκίων Καραβίας, Διευθύνων Σύμβουλος, Eurobank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Φ. Καραβίας: Η πορεία της τράπεζας ενισχύει τις πιθανότητες διανομής μερίσματος

Ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank τόνισε στη ΓΣ  ότι η πορεία της τράπεζας την εφετινή χρονιά «ενισχύει την πεποίθησή μας για την διανομή μερίσματος». Έτος ορόσημο το 2021 για τον Όμιλο.