ΓΔ: 903.87 -0.47% Τζίρος: 50.97 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:44:33 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Πάνω από 1000 ΑΤΜ η Attica Bank, συνεργασία με την Euronet

Σε περισσότερα από 1.000 θα μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται οι πελάτες της Attica Bank, πανελλαδικά, μετά τη συνεργασία της τράπεζας με το δίκτυο ΑΤΜ της Euronet Ελλάδος.

Τη συνεργασία της με το δίκτυο ΑΤΜ της Euronet Ελλάδος, ανακοίνωσε η Attica Bank, πολλαπλασιάζοντας έτσι τα σημεία που μπορούν να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους, τα οποία πλέον αριθμούν σε πάνω από 1.000 ATM πανελλαδικά.

Με την συνεργασία αυτή, η Attica Bank, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της, ενισχύει την παρουσία της πανελλαδικά, παρέχοντας στους πελάτες της την δυνατότητα πρόσβασης και χρήσης του δικτύου ΑΤΜ της εταιρείας χωρίς κόστος εξυπηρέτησης.

Το δίκτυο ATM της Euronet, προσφέρει στους κατόχους καρτών της Attica Bank προσωποποιημένη πρόσβαση και την ίδια εμφάνιση και ροή συναλλαγών, που προσφέρουν σήμερα τα ATM του δικτύου της Τράπεζας.

Αναλυτικότερα, οι κάτοχοι χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών της Attica Bank, έχουν τη δυνατότητα διενέργειας συναλλαγών στο δίκτυο της Euronet στην Ελλάδα, το οποίο διαθέτει ATM εγκατεστημένα σε σημεία μεγάλης επισκεψιμότητας, όπως αεροδρόμια, λιμάνια, κέντρα πόλεων, τουριστικές περιοχές, εμπορικά κέντρα & κέντρα ψυχαγωγίας, σουπερμάρκετ κ.λπ.

Οι κάτοχοι καρτών Attica Bank μπορούν να πραγματοποιούν χωρίς κόστος συναλλαγές ανάληψης μετρητών, ερώτησης υπολοίπου, τελευταίας κίνησης λογαριασμού, αλλαγής και απεμπλοκής PIN και σύντομα ενεργοποίησης κάρτας.

Σημειώνεται επίσης ότι το λογότυπο της Attica Bank θα εμφανίζεται στην πρόσοψη όλων των ATM της Euronet, καθώς και στην οθόνη συναλλαγών.

Όλες οι συναλλαγές, διατίθενται σε 2 γλώσσες (Ελληνικά και Αγγλικά) και εκδίδουν τις αντίστοιχες αποδείξεις που εκδίδονται και από τα ATM της Attica Bank.

Σχετικά με την υποστήριξη των πελατών της Attica Bank, επισημαίνεται ότι για θέματα λειτουργίας των ATM θα γίνεται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης πελατών της Euronet (τηλέφωνο επικοινωνίας υπάρχει σε εμφανές σημείο σε κάθε ATM). Για θέματα συναλλαγών, θα γίνεται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης πελατών της Attica Bank στο τηλέφωνο 210-3669000, το οποίο ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για όλες τις συναλλαγές των καρτών έκδοσης της Τράπεζας που πραγματοποιούνται στο δίκτυο ΑΤΜ της εταιρίας.

Η νέα συνεργασία της Attica Bank με την Euronet, καθώς και η υφιστάμενη συνεργασία της με το δίκτυο ΑΤΜ των Συνεταιριστικών Τραπεζών, παρέχει πλέον τη δυνατότητα διενέργειας συναλλαγών χωρίς κόστος στους κατόχους καρτών έκδοσης της Attica Bank, σε περισσότερα από 1.000 ΑΤΜ πανελλαδικά.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Attica bank, trapeza attikis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τουλάχιστον μια προσφορά για Attica Bank, συνεδριάζει αύριο το Δ.Σ.

Αύριο θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας. Σημειώνεται ότι η αύξηση κεφαλαίου της τράπεζας ειναι εξασφαλισμένη από το ΤΧΣ σε περίπτωση που δεν κριθεί ικανοποιητικό το επενδυτικό ενδιαφέρον.
Attica bank, trapeza attikis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Η διαδικασία εισαγωγής των warrants στην αγορά του Χ.Α.

Οι 16.541.878 τίτλοι θα πιστωθούν στις μερίδες των δικαιούχων και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών με ημερομηνία έναρξης της διαπραγμάτευσης την 30η Σεπτεμβρίου 2021.