ΓΔ: 912.33 0.05% Τζίρος: 280.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Attica Bank: Παραμένει προσηλωμένη στην τήρηση του νομοκανονιστικού πλαισίου

Η τράπεζα τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι ««οποιαδήποτε πληροφορία ή εξέλιξη αφορά τις δραστηριότητες της τράπεζας και εκδίδεται από την ίδια αποτελεί μοναδική αξιόπιστη και έγκυρη πηγή πληροφόρησης».

Αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για τα τεκταινόμενα στην Attica Bank, αποτελούν τα επίσημα στοιχεία από την ίδια την τράπεζα, όπως υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών. 

Η τράπεζα επισημαίνει ότι: «Η Attica Bank  ενημερώνει και υπογραμμίζει ότι οποιαδήποτε πληροφορία ή εξέλιξη αφορά τις δραστηριότητες της Τράπεζας και εκδίδεται από την ίδια αποτελεί μοναδική αξιόπιστη και έγκυρη πηγή πληροφόρησης.

Η Τράπεζα παραμένει προσηλωμένη στην τήρηση των προϋποθέσεων και απαιτήσεων που προβλέπονται στο νομοκανονιστικό πλαίσιο και στην πάγια τακτική της για άμεση ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, με εγκυρότητα και υπευθυνότητα, για οποιαδήποτε εξέλιξη αφορά είτε τις οργανογραμματικές της δομές είτε τις δραστηριότητές της, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία και τις σχετικές αποφάσεις των οργάνων της Τράπεζας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Το χρονοδιάγραμμα για την έναρξη διαπραγμάτευσης των warrants

Η έναρξη διαπραγμάτευσης των τίτλων πραγματοποιείται στην τιμή εξαγοράς κάθε τίτλου, ήτοι 0,08406 ευρώ ανά τίτλο και θα διαρκέσει για έξι ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της διαπραγμάτευσής τους.
Ελένη Βρεττού, Τράπεζα Πειραιώς
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία των μετόχων της Attica Bank, στα 490 εκατ. οι κεφαλαιακές ανάγκες

Πλήρης υποστήριξη ΤΜΕΔΕ, Rinoa LTD – Ellington Solutions και Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στο σχέδιο εξυγίανσης. Τι δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος Ελένη Βρεττού. Στόχος η επιστροφή σε κερδοφορία σε ορίζοντας 3ετίας.
Attica bank, trapeza attikis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ε. Βρεττού: Μονόδρομος η υιοθέτηση των αρχών του ESG στην Attica Bank

Συμμετέχοντας στο πάνελ «Financial Tools for Business» η CEO της τράπεζας σημείωσε ότι «βρισκόμαστε σε ένα σημείο καμπήςόπου κυοφορούνται εξελίξεις, ενώ παράλληλα εκπονούμε το νέο επιχειρησιακό μας πλάνο 5ετιας».