ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:52:40 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
startups-Ellada-oikonomia
Shutterstock

Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα: Αναζητά startup για εξελιγμένη πλατφόρμα

Η HDB θα παρέχει στην εταιρεία που θα διακριθεί τη δυνατότητα χρηματοδότησης PoC (Proof of Concept) μέχρι το ποσό των 20.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με την προοπτική σύναψης σύμβασης εμπορικής συνεργασίας.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ανάδειξη της startup που θα συνεργαστεί με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα καθώς ολοκληρώνεται στις 19 Οκτωβρίου 2022, το χρονικό διάστημα που έχουν περιθώριο οι νεοφυείς επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στον 2ο διαγωνισμό καινοτομίας με τίτλο «HDB Innovation Challenge».

Στόχος του φετινού διαγωνισμού, που διεξάγει η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (HDB) σε αποκλειστική συνεργασία με το Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων «Elevate Greece» είναι η δημιουργία μιας εξελιγμένης πλατφόρμας Funding Wizard η οποία θα αποτελεί μια προσωποποιημένη αναζήτηση προγραμμάτων χρηματοδότησης και θα λειτουργεί συμπληρωματικά με τη νέα πλατφόρμα Know Your Customer που αναπτύσσει η HDB.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πλατφόρμα αυτή θα συγκεντρώνει και θα παρέχει αυτόματα πληροφορίες χρηματοδότησης μέσω προγραμμάτων που διαχειρίζονται δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς παγκοσμίως. Δηλαδή θα είναι ένα aggregator πληροφόρησης με συνεχή επικαιροποίηση που θα περιλαμβάνει grants/ συγχρηματοδοτήσεις/εγγυήσεις ή συνδυασμό τους, βάσει του προφίλ που θα συμπληρώνει ο ενδιαφερόμενος-χρήστης στο website της HDB.

Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα θα παρέχει στην εταιρεία που θα διακριθεί τη δυνατότητα χρηματοδότησης PoC (Proof of Concept) μέχρι το ποσό των 20.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με την προοπτική σύναψης σύμβασης εμπορικής συνεργασίας.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται, η ιδέα θα αναγνωριστεί και θα προβληθεί από την HDB και το δίκτυο συνεργατών της, ως προς τη συμβολή που θα έχει στην εύκολη αναζήτηση πηγών χρηματοδότησης με θετικό αντίκτυπο σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με την οργανωτική ομάδα της HDB.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Papakyrillou-Ismini-CEO-HDB
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναπτυξιακή Τράπεζα: Ανέλαβε καθήκοντα η νέα CEO Ισμ. Παπακυρίλλου

Η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας-HDB, τόνισε ότι «ο ρόλος των αναπτυξιακών τραπεζών είναι κομβικής σημασίας, καθώς στηρίζουν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα».
HDB_Zavvos-Giorgos-Proedros
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γ. Ζαββός: Δάνεια 9,4 δισ. σε τρία χρόνια από την Αναπτυξιακή Τράπεζα

Η Ελλάδα χρειάζεται ένα δυναμικό χρηματοοικονομικό σύστημα, ικανό να χρηματοδοτήσει τον μεγαλύτερο οικονομικό μετασχηματισμό που έχει βιώσει η χώρα, τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της HDB.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πάνω από 200 εταιρείες γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο hub του egg

Στα οφέλη και την προοπτική από την αναπτυσσόμενη συνεργασία με το οικοσύστημα καινοτομίας στον Καναδά - και ιδιαίτερα στο Τορόντο, αναφέρθηκε η διευθύντρια του egg – enter grow go της Eurobank Ρούλα Μπαχταλιά.