ΓΔ: 902.09 0.10% Τζίρος: 46.79 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Το πρώτο ΙΚΕΑ μεσαίου μεγέθους στη Bουλγαρία ανοίγει η Φουρλής

Είναι το πρώτο, από το δίκτυο καταστημάτων της νέας φιλοσοφίας μεσαίου και μικρού μεγέθους, που σκοπεύει να αναπτύξει ο Όμιλος Φουρλής.

Τη σύναψη συμφωνίας για τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος ΙΚΕΑ μεσαίου μεγέθους στην πόλη Βάρνα, στη Βουλγαρία ανακοίνωσε ο Όμιλος Φουρλής. Το κατάστημα θα ανοίξει το δεύτερο εξάμηνο του 2020 και θα είναι μεγέθους 8.000 τμ.

Είναι το πρώτο, από το δίκτυο καταστημάτων της νέας φιλοσοφίας μεσαίου και μικρού μεγέθους, που σκοπεύει να αναπτύξει ο Όμιλος Φουρλής. Πρόκειται για καταστήματα μεσαίου τύπου, τα οποία θα αναπτύσσονται πλησίον ή μέσα στον οικιστικό ιστό ώστε να είναι πλησιέστερα στον καταναλωτή. Η νέα στρατηγική του ομίλου, που είχε προαναγγελθεί από τη διοίκηση τίθεται σε εφαρμογή, με την πρώτη φάση να υλοποιείται στη Βουλγαρία.

Με βάση το πλάνο ανάπτυξης στις τρεις χώρες που ο Όμιλος Φουρλής λειτουργεί τα καταστήματα ΙΚΕΑ, θα ανοίξουν 5 καταστήματα ΙΚΕΑ μεσαίου μεγέθους 5.000 - 12.000 τ.μ. και 10 καταστήματα μικρού μεγέθους 1.000 – 2.000 τ.μ την επόμενη πενταετία.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ