ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ergo-asfaleies
Φώτο: Shutterstock

Σε πλήρη εξέλιξη ο ψηφιακός μετασχηματισμός της ERGO

Ο νέος διαδικτυακός τόπος της ERGO διαθέτει σύγχρονη και λιτή σχεδίαση, βελτιωμένη λειτουργικότητα και παρέχει μια εξαιρετικά φιλική πλοήγηση στον χρήστη μέσω του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τηλεφώνου.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της ERGO Ασφαλιστικής συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, καθώς μετά τις πρωτοποριακές εφαρμογές ERGO SalesBOX και ERGO forMe, η ERGO αναβαθμίζει την “ψηφιακή της εικόνα” αναδιαμορφώνοντας πλήρως την εταιρική της ιστοσελίδα www.ergohellas.gr, η οποία βρίσκεται ήδη σε λειτουργία. Ως μια εταιρεία που συνεχώς εξελίσσεται, η ERGO ενισχύει ακόμα περισσότερο την διαδικτυακή της παρουσία με στόχο να προβάλλει την εταιρική της ταυτότητα προσφέροντας παράλληλα μια βελτιωμένη εμπειρία στον τελικό καταναλωτή.

Με ανανεωμένη δομή και αισθητική, η νέα ιστοσελίδα αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο πληροφόρησης για το όραμα, τις αξίες, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας, ενισχύοντας συγχρόνως την καινοτομία και προβάλλοντας τις αρχές που διέπουν την εταιρική διακυβέρνηση της εταιρείας.

Ο νέος διαδικτυακός τόπος της ERGO διαθέτει σύγχρονη και λιτή σχεδίαση, βελτιωμένη λειτουργικότητα και παρέχει μια εξαιρετικά φιλική πλοήγηση στον χρήστη μέσω του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τηλεφώνου. Η περιήγηση στις σελίδες του ιστότοπου για την ανεύρεση του επιθυμητού περιεχομένου από τον χρήστη γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσω ενός εύχρηστου μενού επιλογών, απαιτώντας ελάχιστα βήματα, προσφέροντας λύσεις και δίνοντας απαντήσεις σε κάθε του ερώτημα βάσει των αναγκών του.

Επιπλέον, μέσα από το ανανεωμένο www.ergohellas.gr που διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και αναβαθμισμένη αισθητική, βάσει της νέας εταιρικής ταυτότητας του ομίλου ERGO, αναδεικνύονται οι αξίες και η ανθρωποκεντρική προσέγγιση της εταιρείας και αντανακλάται το καινοτόμο της όραμα.

«Ο επανασχεδιασμός του εταιρικού site της ERGO εντάσσεται στη γενικότερη φιλοσοφία της εταιρείας για εξωστρέφεια και έχει ως στόχο την αμεσότερη επικοινωνία με τους Συνεργάτες και με τον τελικό καταναλωτή για την ολοκληρωμένη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις δράσεις μας» σχολίασε ο Διευθυντής του Τομέα Πελατών και Ψηφιακού Μετασχηματισμού της ERGO Ασφαλιστικής, κ.Αλέξανδρος Σερμπέτης.

Η νέα αυτή εταιρική ιστοσελίδα θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες υπηρεσίες και λειτουργικότητες με στόχο την εύκολη πρόσβαση και γρήγορη πλοήγηση από όλους, καταναλωτές, εργαζόμενους της εταιρείας και συνεργάτες, σε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις δράσεις της εταιρείας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ergo-asfaleies
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία ERGO Ασφαλιστικής με Ερρίκος Ντυνάν για παροχή υπηρεσιών υγείας

Πέραν της απρόσκοπτης πρόσβασης και άμεσης εξυπηρέτησής τους, οι ασφαλισμένοι της ERGO μπορούν να επωφεληθούν από τις πλέον σύγχρονες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.
ergo-asfaleies
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ασφαλιστική αγορά διεκδικεί η ERGO

Η εταιρεία στοχεύει να αξιοποιήσει την τεχνολογία ώστε να προσφέρει εξατομικευμένες επενδυτικές και ασφαλιστικές λύσεις σε μια πλήρη γκάμα προϊόντων που θα καλύπτουν τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.
autokinita-car-IX
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα καινοτόμα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου ERGO My Auto

Τα καινοτόμα αυτά προγράμματα, συνδέουν όλα τα υφιστάμενα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου με την τεχνολογία τηλεματικής, μέσω της αναβαθμισμένης εφαρμογής ERGO Drive&Win, με σημαντικά οφέλη για τον πελάτη.