ΓΔ: 1052.43 0.71% Τζίρος: 64.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Παγκρήτια Τράπεζα-κατάστημα
Φώτο: Παγκρήτια Τράπεζα

Παγκρήτια Τράπεζα: Εμπιστοσύνη από τους μετόχους για την ΑΜΚ 35 εκατ. ευρώ

Συνεχίζεται ήδη η προσπάθεια της επιτυχούς ολοκλήρωσης της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου με την προσέλκυση νέων, ειδικών και μη επενδυτών, κατά την επόμενη περίοδο, της διάθεσης των αδιάθετων μετοχών.

Την ικανοποίησή της για την αύξηση του Μετοχικού της Κεφαλαίου, κατά την οποία συγκεντρώθηκε το ποσό των 35 περίπου εκατομμυρίων ευρώ, ήτοι ποσοστό 35,24%, εξέφρασαν το Διοικητικό Συμβούλιο και τα στελέχη της Παγκρήτιας Τράπεζας, ενώ παράλληλα ευχαριστούν τους μετόχους και τους επενδυτές για τη συμμετοχή και την δυναμική υποστήριξή τους κατά την περίοδο άσκησης των δικαιωμάτων προτίμησης και προεγγραφής

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, το αποτέλεσμα αυτό καταδεικνύει την εμπιστοσύνη μετόχων και των επενδυτών στην Τράπεζα και στο στρατηγικό σχεδιασμό για την ανάπτυξη και ενδυνάμωσή της, που φέρει σε πέρας το Διοικητικό της Συμβούλιο και η Ομάδα Διοίκησης. Συνεχίζεται ήδη η προσπάθεια της επιτυχούς ολοκλήρωσης της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου με την προσέλκυση νέων, ειδικών και μη επενδυτών, κατά την επόμενη περίοδο, της διάθεσης των αδιάθετων μετοχών, η οποία λήγει στις 27 Οκτωβρίου.

Επιδίωξη της Διοίκησης της Παγκρήτιας Τράπεζας είναι η διατήρηση και εδραίωση  των σχέσεων εμπιστοσύνης με το σύνολο των παλαιών και νέων μετόχων της, σε αγαστή πάντοτε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος. Συνεργασία η οποία διασφαλίζει την επιτυχή υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της Τράπεζας, προς όφελος όλων των μετόχων της, παλαιών και νέων, των πελατών της και του ανθρώπινου δυναμικού της.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Pagkritia Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παγκρήτια: Σημαντικές μειώσεις στις προμήθειες κίνησης κεφαλαίων

Η μείωση αφορά σε προμήθειες για εμβάσματα, πληρωμές λογαριασμών και χρεωστικές κάρτες με στόχο την παρότρυνση των καταναλωτών να συνεχίσουν την υποκατάσταση μετρητών με ηλεκτρονικές πληρωμές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε αύξηση των επιτοκίων καταθέσεων προχωρά η Παγκρήτια Τράπεζα

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η τράπεζα, στις προθεσμιακές καταθέσεις διάρκειας ενός έτους το επιτόκιο διαμορφώνεται στο 1% για ποσά από 50.000 έως 100.000 ευρώ, ενώ στις καταθέσεις Ταμιευτηρίου, το επιτόκιο  κλιμακώνεται ανάλογα με το ποσό.