ΓΔ: 1021.16 -2.97% Τζίρος: 91.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Τράπεζα Πειραιώς

Τρ. Πειραιώς: Ενώνει δυνάμεις με Lely για στήριξη των κτηνοτρόφων

Σκοπός του προγράμματος, είναι η χρηματοδότηση των κτηνοτρόφων με ευνοϊκούς όρους, για την αγορά νέου ή μεταχειρισμένου κτηνοτροφικού εξοπλισμού, με σημαντικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες.

Η Τράπεζα Πειραιώς με κίνητρο την προσφορά ολοκληρωμένων τραπεζικών λύσεων στους αγρότες πελάτες της, την τόνωση της ρευστότητας στις αγορές ενδιαφέροντος των αγροτών και τη χρηματοδότηση των μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, ανακοινώνει μία ακόμα συνεργασία στον κλάδο των γεωργικών μηχανημάτων, με την εταιρεία LELY CENTER THESSALONIKI.

Σκοπός του προγράμματος, είναι η χρηματοδότηση των κτηνοτρόφων με ευνοϊκούς όρους, για την αγορά εξοπλισμού, που είτε υλοποιείται στο πλαίσιο επιχορηγούμενων προγραμμάτων είτε όχι. Η χρηματοδότηση θα γίνεται με επενδυτικό δάνειο, για την αγορά νέου ή μεταχειρισμένου κτηνοτροφικού εξοπλισμού (σύγχρονα αμελκτικά συστήματα, αυτόματα συστήματα σίτισης και προώθησης τροφής κ.ά.), με σημαντικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες.

Η νέα αυτή συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς πιστοποιεί τη δέσμευσή της, για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα μέσω μιας ολοκληρωμένης χρηματοδοτικής πρότασης, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής κτηνοτροφίας.

Η εταιρεία LELY CENTER THESSALONIKI εμπορεύεται κατ’ αποκλειστικότητα τα προϊόντα Lely για γαλακτοπαραγωγικές μονάδες και παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης για το σύνολο των προϊόντων της στην Ελλάδα. Η μητρική εταιρεία, με έδρα την Ολλανδία, δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1948, ενώ στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2016, μέσω του αντιπροσώπου της «LELY CENTER THESSALONIKI». Η εταιρεία εξειδικεύεται στον τομέα του εκσυγχρονισμού της αγελαδοτροφικής μονάδας μέσω ρομποτικών συστημάτων και εφαρμογών αυτοματισμού για κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, με εστίαση στη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών της και κατέχει ήδη ηγετική θέση στην Ελλάδα. Είναι θυγατρική της εταιρείας Milkplan A.E., με την οποία η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί συνεργασία από το 2020.

Στόχος της εταιρείας LELY CENTER THESSALONIKI είναι να προσφέρει αξία στους κτηνοτρόφους μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις και εξατομικευμένες υπηρεσίες, με σκοπό ένα βιώσιμο μέλλον στον αγροτικό τομέα. Τα καινοτόμα προϊόντα που αξιοποιούν τεχνολογία αιχμής, αλλά και οι συμβουλές για την έξυπνη οργάνωση της κτηνοτροφικής εκμετάλλευσης, παρέχουν αξιοπιστία και ευελιξία και αποφέρουν τα μέγιστα οφέλη στον κτηνοτρόφο. Οι σύγχρονες δυνατότητες που προσφέρει η εταιρεία συμβάλλουν στη νέα εποχή για την ελληνική κτηνοτροφία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κ. Χριστοδούλου (Πειραιώς): Θετικές οι προοπτικές του factoring στην Ελλάδα

Όπως σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Factoring, ανεξάρτητα από την επίδραση που έχει το μέγεθος της οικονομίας, το ίδιο το προϊόν Factoring έχει δημιουργήσει μια δυναμική προοπτική.
Xristos Megalou, Trapeza Peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υπέρβαση στόχων κερδοφορίας - αποδοτικότητας το 2022 από την Τρ. Πειραιώς

Χρ. Μεγάλου: Ορόσημο το 2022 με ισχυρά αποτελέσματα. Τα εξομαλυμένα κέρδη ανά μετοχή ανήλθαν στα 0,42 ευρώ έναντι στόχου 0,37 ευρώ. Στο 10% η απόδοση ιδίων κεφαλαίων έναντι στόχου 9%. Ισχυρή πιστωτική επέκταση και μεγάλη μείωση δείκτη NPEs στο 6,8%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέος COO της Τράπεζα Πειραιώς ο Χάρης Μαργαρίτης, αποχωρεί ο Δ. Μαυρογιάννης

Τη θέση του COO αναλαμβάνει ο κ. Χάρης Μαργαρίτης, μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής - CIO του Ομίλου, με επιτυχημένη πορεία στον οργανισμό και πολυετή εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας.