ΓΔ: 1472.29 -0.60% Τζίρος: 34.38 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:13:34 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Alpha Bank
Πηγή: Alpha Bank

Δημοσιεύθηκε το καταστατικό του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης της Alpha

«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κατάκτηση, τη σημασία της οποίας μπορούν εύκολα να αντιληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι στην Alpha Bank», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Προσωπικού της τράπεζας.

Δημοσιεύθηκε το καταστατικό λειτουργίας του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης του ομίλου Alpha Bank, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank.

Παράλληλα αναφέρεται ότι «πρόκειται για τη μεγαλύτερη κατάκτηση, τη σημασία της οποίας μπορούν εύκολα να αντιληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι στην Alpha Bank».

«Είναι το αποτέλεσμα μίας πολυετούς προσπάθειας, από τις εποχές εκείνες που με τόλμη διατυπώναμε τις θέσεις και τις εκτιμήσεις μας για την αξία των Επαγγελματικών Ταμείων και αντιμετωπίζαμε την άρνηση, ακόμα και τον χλευασμό, συνδικαλιστικών παρατάξεων και στελεχών που σήμερα είτε εμφανίζονται ως υπερασπιστές της Επαγγελματικής Ασφάλισης, είτε ορμώμενοι από ιδεοληπτικά κίνητρα εξακολουθούν να εκφράζουν ασυνάρτητα την αντίθεσή τους», τονίζεται, επίσης στην ανακοίνωση του Συλλόγου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει αναλυτική παρουσίαση της δομής και της λειτουργίας του Επαγγελματικού Ταμείου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Kazazoglou-Skouras
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Αρωγός οι τράπεζες στη πράσινη κερδοφορία των επιχειρήσεων

«Τα κέρδη από τη βιωσιμότητα δεν εξετάζονται μόνο σε συνάρτηση με την ευκολία του τραπεζικού δανεισμού, αλλά και υπό το πρίσμα ολόκληρου το κεφαλαιακού κύκλου μίας επιχείρησης» τόνισε ο Governance and Sustainability Director της τράπεζας.
Βασίλης Ψάλτης, Διευθύνων Σύμβουλος Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Ρεκόρ κερδοφορίας στο δ’ τρίμηνο, μεγάλες προσδοκίες για 2024-25

Σε αναθεώρηση στόχων για την τριετία 2024 - 2026 προχωρά η τράπεζα στοχεύοντας σε απόδοση ιδίων κεφαλαίων 14%, κέρδη ανά μετοχή 0,35 ευρώ το 2026 ενώ τα πλεονάζοντα κεφάλαια θα ξεπεράσουν το 1,5 δισ.