ΓΔ: 1406.91 -2.19% Τζίρος: 127.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Marakakis-Michalis-Synetairistiki-Xanion
O Mιχάλης Μαρακάκης, πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων

Η Τράπεζα Χανίων διατηρεί αμετάβλητο το Βασικό Επιτόκιο Χορηγήσεων

Η ανωτέρω απόφαση της Τράπεζας να απορροφήσει το κόστος που προέκυψε από την αύξηση του επιτοκίου της ΕΚT, ευθυγραμμίζεται πλήρως με το ρόλο της ως ενεργό μέλος της κοινωνίας που διαχρονικά στέκεται στο πλευρό των δανειοληπτών.

Συνολικά 2,5% των αυξήσεων έχει απορροφήσει η Τράπεζα Χανίων από τον Ιούλιο του 2022, παρά τις συνεχόμενες αυξήσεις των επιτοκίων από τις κεντρικές τράπεζες.

Σε αυτή την κατεύθυνση, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων ενημερώνει πως διατηρεί για ακόμη μια φορά αμετάβλητο το Βασικό Επιτόκιο Χορηγήσεων της (Β.Ε.Χ) παρά την αναπροσαρμογή κατά 0,25% του ελάχιστου επιτοκίου προσφοράς για τις πράξεις κύριας αναχρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, από 3,50% σε 3,75% από 10/05/2023.

Η ανωτέρω απόφαση της Τράπεζας να απορροφήσει το κόστος που προέκυψε από την αύξηση του επιτοκίου της ΕΚT, ευθυγραμμίζεται πλήρως με το ρόλο της ως ενεργό μέλος της κοινωνίας που διαχρονικά στέκεται στο πλευρό των δανειοληπτών. Με αίσθημα ευθύνης και κάθε φορά που οι συνθήκες το απαιτούν, η Τράπεζα λαμβάνει στρατηγικές αποφάσεις και προσφέρει λύσεις που διευκολύνουν σημαντικά στην ομαλή εξυπηρέτηση των δανειακών υποχρεώσεων νοικοκυριών και επιχειρήσεων.  

Σχετικά με την νέα απορρόφηση, ο πρόεδρος της Τράπεζας, κ. Μιχάλης Μαρακάκης δήλωσε «Με οδηγό την ισχυρή επιθυμία της Τράπεζας, να προσφέρει έμπρακτες λύσεις που μειώνουν το αίσθημα ανησυχίας και αβεβαιότητας που έχει δημιουργηθεί, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, θα συνεχίσει να βρίσκει λύσεις για κάθε ανάγκη των πελατών της».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επιτόκια καταθέσεων και χορηγήσεων είναι διαθέσιμες στα Καταστήματα της Τράπεζας ή στην ιστοσελίδα www.chaniabank.gr.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SYNDEA&TRAPEZA XANIWN
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέες αναπτυξιακές προοπτικές για Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και Syndea

Οι πρόεδροι των δυο εταιρειών, Αλ. Κοντός και Μ. Μαρακάκης επιβεβαίωσαν την σταθερή και αμοιβαίως επωφελή συνεργασία τους και επεξεργάστηκαν νέες αναπτυξιακές προοπτικές στον τομέα των τραπεζοασφαλιστικών εργασιών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεταιριστική Χανίων: Νέες προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως 3,1%

Η τράπεζα δημιούργησε δύο νέες προθεσμιακές καταθέσεις διάρκειας 12 και 24 μηνών, δίνοντας την δυνατότητα σε υφιστάμενους και νέους πελάτες να λάβουν ακόμα καλύτερες αποδόσεις στην κατάθεση των χρημάτων τους.
Synetairistiki-Trapeza-Ipeirou-Epirus
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πληρωμές μέσω IRIS Payments και από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

H ενσωμάτωση της νέας υπηρεσίας εντάσσεται στο πλαίσιο του ψηφιακού εκσυγχρονισμού της Τράπεζας και παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις καθημερινές τους συναλλαγές με μεγαλύτερη ευκολία.