ΓΔ: 1480.09 -1.09% Τζίρος: 161.72 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Τράπεζα Χανίων: Εγκαινιάζει το πρόγραμμα «Digital School by Τράπεζα Χανίων»

Το πρόγραμμα αφορά τη δωρεά ψηφιακού εξοπλισμού για τον ευρύτερο εκσυγχρονισμό των ελληνικών σχολείων μέσω της προώθησης νέων και καινοτόμων μεθόδων εκμάθησης.

Το πρόγραμμα «Digital School by Τράπεζα Χανίων» εγκαινιάζει η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων. Το πρόγραμμα αφορά τη δωρεά ψηφιακού εξοπλισμού για τον ευρύτερο εκσυγχρονισμό των ελληνικών σχολείων μέσω της προώθησης νέων και καινοτόμων μεθόδων εκμάθησης που θα συμβάλλουν στη διαδραστική συμμετοχή των μαθητών στη διδασκαλία, ενδυναμώνοντας ταυτόχρονα την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων τους. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων θα προβεί σε δωρεά 200 σταθερών υπολογιστών σε σχολεία της Κρήτης. Κάθε σχολείο μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα, δηλώνοντας συμμετοχή στην ειδική πλατφόρμα που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Τράπεζας. Σημειώνεται, πως η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μόλις εξαντληθεί η ποσότητα των διαθέσιμων υπολογιστών. 

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων στέκεται αρωγός της νέας γενιάς ώστε να χτίσει στο παρόν τις δεξιότητες του μέλλοντος. Ένα μέλλον που θα πρέπει να εστιάσει στη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία, πυλώνες στους οποίους η Τράπεζα έχει στρέψει εμφατικά το ενδιαφέρον μέσα από δύο σπουδαία προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Ήδη υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα «Green School by Τράπεζα Χανίων» που αφορά την υιοθέτηση και εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών σχετικά με το περιβάλλον, την κοινωνία και την εταιρική διακυβέρνηση. 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Synetairistiki-Trapeza-Ipeirou-Epirus
ESG

Τρ. Ηπείρου: Στο Climanet για να γίνουν τα Ιωάννινα κλιματικά ουδέτερη πόλη

Η συμμετοχή των Ιωαννίνων στη συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μία αναπτυξιακή ευκαιρία με πολλαπλά οφέλη σε όλους τους τομείς, όπως η ενέργεια, τα κτίρια, η διαχείριση αποβλήτων και οι μεταφορές.
Marakakis-Michalis-Synetairistiki-Xanion
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Τράπεζα Χανίων διατηρεί αμετάβλητο το Βασικό Επιτόκιο Χορηγήσεων

Η ανωτέρω απόφαση της Τράπεζας να απορροφήσει το κόστος που προέκυψε από την αύξηση του επιτοκίου της ΕΚT, ευθυγραμμίζεται πλήρως με το ρόλο της ως ενεργό μέλος της κοινωνίας που διαχρονικά στέκεται στο πλευρό των δανειοληπτών.