ΓΔ: 1200.04 -0.02% Τζίρος: 108.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Attica Bank: Νέα καθήκοντα αναλαμβάνει η Ελένη Γεωργιάδη

Όπως ανακοίνωσε η τράπεζα η κα Γεωργιάδη θα είναι η νέα διευθύντρια Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Εταιρικής Διακυβέρνησης. Έχει πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό κλάδο και εντάχθηκε στο δυναμικό της Attica Bank το 2018.

H Attica Bank ανακοίνωσε σήμερα ότι από 02.05.2023, καθήκοντα διευθύντριας της Διεύθυνσης Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Εταιρικής Διακυβέρνησης της τράπεζας αναλαμβάνει η κυρία Ελένη Γεωργιάδη.

Η κυρία Ελένη Γεωργιάδη διαθέτει πολυετή εμπειρία πλέον των 20 ετών στον εγχώριο τραπεζικό κλάδο και κατέχει πιστοποίηση ως Certified Fraud Examiner ενώ παράλληλα είναι μέλος του ΙΙΑ Greece, του ACFE Greece καθώς και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αναφέρει η τράπεζα σε σχετική ανακοίνωση.

Εντάχθηκε στο δυναμικό της Attica Bank το 2018 ως εσωτερικός ελεγκτής, διετέλεσε Γραμματέας της Επιτροπής Ελέγχου ενώ το τελευταίο έτος εργάστηκε ως στέλεχος στο Γραφείο CEO. Έχει εργαστεί στη μονάδα του Eσωτερικού Eλέγχου στην Τράπεζα Πειραιώς με εξειδίκευση σε ελέγχους κανονιστικής συμμόρφωσης και λιανικής τραπεζικής. Την περίοδο 1999 – 2013 εργάστηκε στην Ελληνική Τράπεζα τόσο στον Εσωτερικό Έλεγχο όσο και στο Δίκτυο Καταστημάτων ως Διευθύντρια Καταστήματος. 

Είναι κάτοχος ΜΒΑ από το Kingston University του Λονδίνου και πτυχιούχος του Τμήματος Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστήμιου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ