ΓΔ: 782.93 1.05% Τζίρος: 42.39 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:07:36 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Πετρόπουλος

Ο Ιωάννης Κατσουρίδης νέος πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Πετρόπουλος

Σε σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου αποφασίστηκε ο ορισμός του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ., κ. Ιωάννη Κατσουρίδη, ως Προέδρου αυτής.

Μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου της Π. Πετρόπουλος, πρόεδρος ορίστηκε ο Ιωάννης Κατσουρίδης. Η επιτροπή αποτελείται ακόμη από τους Ιωάννη-Διονύσιο Φιλιώτη του Νικολάου, Μέλος και Δημήτριο Λεβεντάκη του Διονυσίου, Μέλος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η Eταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ανακοίνωσε ότι, σε συνέχεια της εκλογής του κ. Δημήτρη Λεβεντάκη, τρίτου προσώπου, μη μέλους του Δ.Σ., από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 15ης Ιανουαρίου 2020, αφού διακριβώθηκε ότι πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 44 του ν. 4449/2017, και της εξουσιοδότησης του Διοικητικού Συμβουλίου από την ίδια Γενική Συνέλευση να ορίσει τα δύο ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ., που θα καταλάβουν τις υπόλοιπες θέσεις των μελών της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρίας, το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίασή του στις 16 Ιανουαρίου 2020, όρισε ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρίας, τα ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη, κ.κ. Ιωάννη Κατσουρίδη του Μιλτιάδη και Ιωάννη-Διονύσιο Φιλιώτη του Νικολάου.

Ο ορισμός των ως άνω μελών της Επιτροπής Ελέγχου έγινε, αφού διακριβώθηκε ότι πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 44 του Ν. 4449/2017.

Περαιτέρω, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου στις 16.01.2019, τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, αποφάσισαν τον ορισμό του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ., κ. Ιωάννη Κατσουρίδη του Μιλτιάδη, ως Προέδρου αυτής.

Κατόπιν των ανωτέρω, η Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρίας αποτελείται από τους κ.κ.

  • Ιωάννη Κατσουρίδη του Μιλτιάδη, Πρόεδρος,
  • Ιωάννη-Διονύσιο Φιλιώτη του Νικολάου, Μέλος
  • Δημήτριο Λεβεντάκη του Διονυσίου, Μέλος
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BYD-petropoulos-electric oximata
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στρατηγική συνεργασία Π. Πετρόπουλου και της κινεζικής BYD

Η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος θα αποτελεί εισαγωγέα της κινεζικής εταιρείας ηλεκτρικών οχημάτων BYD που θα συμμετέχει στον διαγωνισμό για την προμήθεια 1.300 λεωφορείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Π. Πετρόπουλος: Το πρώτο ηλεκτροκίνητο λεωφορείο της BYD στη διάθεση του ΟΑΣΑ

H BYD έχει 37 εργοστάσια σε Ασία, Ευρώπη και Αμερική, ενώ έχει 3 εργοστάσια στην Ευρώπη και έχει παραδώσει εκατοντάδες ηλεκτρικά λεωφορεία τα τελευταία 5 χρόνια στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.