ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:45:41 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Bloomberg

Νέος Διευθ. Σύμβουλος της Andromeda Seafoods ο Άλεξ Μάιερς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Andromeda Seafood ανακοίνωσε τον διορισμό του Άλεξ Μάιερς (Alex Myers) ως διευθύνοντος συμβούλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Andromeda Seafood ανακοίνωσε τον διορισμό του Άλεξ Μάιερς (Alex Myers) ως διευθύνοντος συμβούλου. Ο κ. Μάιερς αναλαμβάνει τα καθήκοντά του στα μέσα Νοεμβρίου 2019.

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Andromeda, που δραστηριοποιείται κυρίως στην τσιπούρα, το λαβράκι και τον κρανιό αναμένει την έγκριση από τις αρμόδιες αρχές για την προτεινόμενη ενοποίηση με τις εταιρείες ΝΗΡΕΑΣ ΑΕ και ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕ. Η συναλλαγή περιλαμβάνει τη συμμετοχή της AMERRA Capital Management LLC (κύριος μέτοχος του Ομίλου Andromeda Seafood) και της Mubadala Investment Company ως μετόχου στη συνδυασμένη επιχείρηση.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που αναλαμβάνω μια μεγάλη δημιουργική πρόκληση και θα συμμετάσχω σε μια τόσο σημαντική για τον Όμιλο συγκυρία» δήλωσε ο κ. Myers και συνέχισε: «Τρεις εταιρείες που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια ακόμη ισχυρότερη πλατφόρμα ανάπτυξης, πιο επωφελείς εταιρικές σχέσεις με τους πελάτες μας και να παρέχουν μια υγιεινή μεσογειακή διατροφή στους καταναλωτές μας. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε μαζί, ως ομάδα, σε αυτό το σημαντικό ταξίδι προοπτικής και μετασχηματισμού».

Ο Thor Talseth, Πρόεδρος τoυ Ομίλου Andromeda Seafood, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Άλεξ θα ενταχθεί στην ανώτατη διοικητική μας ομάδα σε αυτό το σημαντικό για την ανάπτυξη της εταιρείας στάδιο για να συμβάλει ενεργά στη διαμόρφωση της περαιτέρω ανάπτυξής της. Διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία σε επιτυχείς μετασχηματισμούς επιχειρήσεων, δίνει έμφαση στις ανάγκες των πελατών και την αποδοτικότητα της παραγωγής και γνωρίζει πως να δημιουργεί ομάδες υψηλών επιδόσεων».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αποχώρηση στελεχών από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. ανακοίνωσε την αποχώρηση από την εταιρεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και την ημέρα που θα δημοσιευτούν τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου.