ΓΔ: 1357.3 -2.40% Τζίρος: 150.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Mytilineos
Φωτο: Mytilineos

Mytilineos: Έκτακτη ΓΣ στις 29 Αυγούστου για τις νέες δραστηριότητες

Το κύριο θέμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης της εταιρείας είναι η λήψη απόφασης και έγκριση για τη συμπλήρωση του σκοπού της εταιρείας με νέες δραστηριότητες.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί η Mytilineos στις 29 Αυγούστου και ώρα 13:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στο Δήμο Αμαρουσίου Αττικής, οδός Αρτέμιδος αρ. 8.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως της απαιτούμενης από το νόμο απαρτίας, το Διοικητικό Συμβούλιο με την παρούσα πρόσκληση καλεί τους Μετόχους της Εταιρείας σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 4η Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00, στον ίδιο τόπο.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

Θέμα Πρώτο: Λήψη απόφασης και έγκριση για τη συμπλήρωση του σκοπού της Εταιρείας με νέες δραστηριότητες με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού.

Θέμα Δεύτερο: Λήψη απόφασης και έγκριση για τη μετατροπή της διάρκειας της Εταιρείας από ορισμένου σε αορίστου χρόνου με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Mytilineos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mytilineos: Σε λειτουργία ο δεύτερος αεριοστροβίλος στη Λιβύη

Ο δεύτερος αεριοστρόβιλος στο έργο παραγωγής ενέργειας στο Tobruk της Λιβύης, τροφοδοτεί το δίκτυο της χώρας με επιπλέον 171MW. Μετά την ολοκλήρωσή της, η μονάδα θα είναι σε θέση να παρέχει περισσότερα από 740MW.
MYTILINEOS_ESG
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Mytilineos ανέλαβε την κατασκευή 8 φωτοβολταϊκών για τη ΜΕΤΩΝ Ενεργειακή

Η κατασκευή των έργων έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2024. Οι φωτοβολταϊκοί σταθμοί θα εγκατασταθούν στην ευρύτερη περιοχή του πρώην λιγνιτωρυχείου Αμυνταίου.
MYTILINEOS_ESG
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΓΣ της Mytilineos έδωσε το «πράσινο φως» στις νέες δραστηριότητες

Μεταξύ άλλων, οι μέτοχοι ενέκριναν τη μετατροπή της διάρκειας της Εταιρείας από ορισμένου σε αορίστου χρόνου και την αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού, όπως προτάθηκε προς έγκριση.