ΓΔ: 1280.11 0.39% Τζίρος: 65.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

O Nάσος Ζαρκαλής νέος πρόεδρος του ΔΣ στην Εθνική Ασφαλιστική

Ο κ. Ζαρκαλής διαθέτει πολυετή εμπειρία σε διαφορετικά και ιδιαίτερα ανταγωνιστικά επιχειρηματικά πεδία, καθώς και ισχυρό υπόβαθρο στην ελληνική αγορά.

«Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής, Αντρέι Κλέσικ, κατά τη διάρκεια χθεσινής συνεδρίασης, ενημέρωσε τα μέλη του συμβουλίου για την πρόθεσή του να παραιτηθεί, καθώς πρόκειται να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του σε νέες προκλήσεις».

Αυτό γνωστοποιήθηκε με ανακοίνωση της εταιρείας, ενώ σημειώνεται ότι «το διοικητικό συμβούλιο ευχαρίστησε τον κ. Κλέσικ για την συνεισφορά του στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες».

Στη συνέχεια της συνεδρίασης, όπως αναφέρεται, ανακοινώθηκε ότι το διοικητικό συμβούλιο προτείνει ως νέο μέλος και υποψήφιο για τη θέση του προέδρου, τον Νάσο Ζαρκαλή.

Όπως σημειώνεται, ο κ. Ζαρκαλής διαθέτει πολυετή εμπειρία σε διαφορετικά και ιδιαίτερα ανταγωνιστικά επιχειρηματικά πεδία, καθώς και ισχυρό υπόβαθρο στην ελληνική αγορά. Τα προσόντα και η εμπειρία του θα αποτελέσουν για την Εθνική Ασφαλιστική, ιδιαίτερο πλεονέκτημα στην αντιμετώπιση κάθε μελλοντικής επιχειρηματικής πρόκλησης.

Η τοποθέτηση του κ. Ζαρκαλή υπόκειται στην ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης καταλληλόλητας και για το λόγο αυτό η ημερομηνία έναρξης της θητείας του στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας θα ανακοινωθεί σε επόμενο χρόνο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αντιδράσεις από εργαζομένους για τις απολύσεις στην Εθνική Ασφαλιστική

Ο Σύλλογος Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα σημειώνει πως με τη χρήση συμβάσεων εικονικής εργολαβίας η εταιρεία απασχολεί εκατοντάδες εργαζόμενους εδώ και 15 χρόνια.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική Ασφαλιστική: Αλλαγές στο τμήμα πωλήσεων και μάρκετινγκ

Ολοκληρώθηκε ο οργανωτικός μετασχηματισμός της γενικής διεύθυνσης Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της εταιρείας που είχε ξεκινήσει πριν από ένα χρόνο. Ποιοι είναι οι επικεφαλής των νέων ομάδων που δημιουργήθηκαν.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο Ρόμπερτ Γκούτσι αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος στην Εθνική Ασφαλιστική

Ο κ. Γκούτσι που θα αντικαταστήσει τον κ. Σταύρο Κωνσταντά την 1η Ιανουαρίου 2023 ήταν μέχρι πρότινος πρόεδρος της Uniqa Insurance Group για την Τσεχία και τη Σλοβακία ενώ κατείχε ανώτατους ρόλους στην AXA.