ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
GEK TERNA
Πηγή: ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Διαψεύδει δημοσίευμα για άρνηση εγγυητικής επιστολής

Τι αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της για το δημοσίευμα που την φέρει να μην μπορεί να πάρει εγγυητική επιστολή από τράπεζα.

Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα που αναφέρεται σε δήθεν άρνηση τράπεζας να της παράσχει εγγυητική επιστολή.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία έχει εξαιρετικές σχέσεις με το σύνολο των ελληνικών και πλήθος διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων κι εξασφαλίζει απρόσκοπτα τις απαιτούμενες εγγυητικές επιστολές για το σύνολο των έργων που διεκδικεί και αναλαμβάνει. 

«Καλούμε το επενδυτικό κοινό να είναι εξαιρετικά προσεκτικό απέναντι σε ανυπόστατες φήμες και ψευδή δημοσιεύματα.  Η εταιρεία, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, θα πράξει τα δέοντα για την προστασία των χιλιάδων μετόχων της και της επενδυτικής κοινότητας», καταλήγει η εταιρεία. 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-GEK-TERNA-THE GRID
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΤΕΡΝΑ ανέλαβε την κατασκευή του συγκροτήματος γραφείων “THE GRID”

Η ΤΕΡΝΑ έχει ήδη εγκατασταθεί στο χώρο και το συνολικό έργο, περιλαμβανομένου περιβάλλοντος χώρου, αναμένεται να ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2026. Η σύμβαση είναι συνολικού προϋπολογισμού 96,5 εκατ. ευρώ.