ΓΔ: 905.04 -0.05% Τζίρος: 54.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Νομική Βιβλιοθήκη

Ξεκινάει το 4th Compliance Conference για το κανονιστικό πλαίσιο στη νέα εποχή

Η βασική θεματική του Συνεδρίου που έχει καθιερωθεί ως το πιο ενδιαφέρον στον χώρο των επαγγελματιών του κλάδου, είναι o κίνδυνος μη συμμόρφωσης με τα κανονιστικά πλαίσια, όπως επιβάλλονται από τις κατά περίπτωση Αρμόδιες Αρχές.

O Σύνδεσμος Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος (ΣΕΚΑΣΕ) σε συνεργασία με τη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργανώνουν το 4th Compliance Conference με  τίτλο: «Building the Compliance Function of the new era»  την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, υπό την αιγίδα της International Compliance Association, της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, της Διεθνούς Διαφάνειας Ελλάδος, του ΣΕΒ, του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών, της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και της Association of Certified Sanctions Specialists (ACSS).

Το Συνέδριο που αποτελεί πλέον θεσμό και έχει καθιερωθεί ως το πιο ενδιαφέρον στον χώρο των επαγγελματιών του κλάδου, απευθύνεται σε στελέχη κανονιστικής συμμόρφωσης, εσωτερικού ελέγχου και διαχείρισης κινδύνων, σε εμμίσθους δικηγόρους, οικονομικούς διευθυντές, εποπτικούς φορείς κ.ά. και κάθε χρόνο, προσελκύει περισσότερους από 250 συμμετέχοντες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις και Οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. 

Η βασική θεματική του Συνεδρίου είναι o κίνδυνος μη συμμόρφωσης με τα κανονιστικά πλαίσια, όπως επιβάλλονται από τις κατά περίπτωση Αρμόδιες Αρχές. Ο εντοπισμός, η αξιολόγηση και η διαχείριση του κινδύνου αυτού, είναι η αέναη συζήτηση και συχνά η διαμάχη μεταξύ των επιχειρηματικών δράσεων και της συμμόρφωσης στους κανόνες. Τα όρια και η αντιμετώπιση αυτού του κινδύνου είναι ορισμένες από τις πτυχές που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Θεματικές ενότητες:

  • Virtual Assets
  • Anti-Money Laundering (AML)/ Sanctions
  • Οικονομικό Έγκλημα/ Διαφθορά
  • Data Privacy
  • ESG/Ethics

Το 4th Compliance Conference υποστηρίζουν ως χάλκινοι χορηγοί οι εταιρίες: ΕΥ, Fraud Line, KBVL Law Firm και Karatzas&Partners και ως χορηγοί οι εταιρίες: Alpha Bank, Eurobank, OTE. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του συνεδρίου εδώ ή επικοινωνήστε: Ε: [email protected] | Τ: 210 3678967

sekase-synedrio
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

psaltis-pwc
ESG

Δεν είναι στις προτεραιότητες των Ελλήνων CEO η κλιματική αλλαγή

Περίπου 8 στους 10 Έλληνες διευθύνοντες συμβούλους αναγνωρίζουν το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής και αντιλαμβάνονται πως η κοινωνία περιμένει από τις εταιρείες να συμβάλλουν στην αντιμετώπισή της, όμως μόλις το 28% περιλαμβάνεται στη στρατηγική τους.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μεταφορά εμπορευμάτων 16,5 δισ. κάλυψαν οι ασφαλιστικές το 2020

Κυρίαρχη μορφή διαμεσολάβησης στις ασφαλίσεις μεταφερόμενων εμπορευμάτων ήταν η μη αποκλειστική συνεργασία με πράκτορες, στο 68,51% του συνόλου της παραγωγής ασφαλίστρων, όπως αναφέρει η έρευνα.