ΓΔ: 1049.7 2.16% Τζίρος: 113.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: 34th THESSALONIKI INSURANCE CONFERENCE 2022

Συνέδριο του ασφαλιστικού κλάδου για την αγορά μετά την πανδημία

Η Insurance Innovation και το insuranceforum.gr ανακοινώνουν την διοργάνωση του 34th Thessaloniki Insurance Conference 2022 όπου και θα απαντηθούν πολλά ερωτήματα που απασχολούν την ασφαλιστική βιομηχανία.

Έπειτα από 2 χρόνια απουσίας λόγω των υγειονομικών συνθηκών, το Thessaloniki Insurance Conference (THINC) επανέρχεται δυναμικά, αποτελώντας το πρώτο συνέδριο για τον ασφαλιστικό κλάδο που πραγματοποιείται δια ζώσης στην μετά-Covid εποχή.

Το Thessaloniki Insurance Conference, καθιστά ένα θεσμό για την ασφαλιστική αγορά της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο. Φέτος, επιστρέφει με μία ανατρεπτική και πλήρως ανανεωμένη ατζέντα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών, πάντα με υψηλού επιπέδου ομιλητές.

Η πανδημία της Covid-19 αποτελεί σημείο καμπής για την ανθρωπότητα και το επιχειρείν, αναδιαμορφώνοντας τους κανόνες της αγοράς, θέτοντας παράλληλα τις βάσεις για τη μετάβαση στη μετα-πανδημική εποχή, η οποία χαρακτηρίζεται από την ψηφιακή καινοτομία και τις προεκτάσεις τις κλιματικής αλλαγής.

Η ασφαλιστική βιομηχανία ανταποκρίθηκε στο ύψος των περιστάσεων, υποδεικνύοντας ταχύτατα αντανακλαστικά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον ψηφιακό ανασχηματισμό της. Η ψηφιοποίηση της ασφαλιστικής αγοράς αποτελεί μια πρόκληση για το χώρο της διαμεσολάβησης, με τους επαγγελματίες να ανασυγκροτούν τις δυνάμεις τους, επενδύοντας διαρκώς σε νέα ψηφιακά εργαλεία.

Πώς ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να τα αξιοποιήσει και πως μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του πελατολογίου και της επιχείρησής του; Ποια τα νέα καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα και πώς μπορούν να καλύψουν κινδύνους που μέχρι σήμερα ήταν άγνωστοι στο ευρύ κοινό; Πώς οι επαγγελματίες του κλάδου θα μυηθούν στον κόσμο του insurtech, χρησιμοποιώντας τα ψηφιακά εργαλεία προς όφελός τους;

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα από τις παρουσιάσεις των ομιλητών του 34th Thessaloniki Insurance Conference, το οποίο θα δομηθεί βάσει των παρακάτω θεματικών ενοτήτων:

  1. Η διαμεσολάβηση στην μετα-Covid εποχή: Προοπτικές και ευκαιρίες
  2. Ο Κλάδος Περιουσίας στο προσκήνιο: Οι φυσικές καταστροφές ευκαιρία για νέες εργασίες
  3. Insurtech και ασφαλιστική διαμεσολάβηση: Ευκαιρία ή απειλή;
  4. Η ψηφιακή μετάβαση των ασφαλιστικών επιχειρήσεων στο νέο περιβάλλον
  5. GDPR & IDD στην καθημερινότητα της διαμεσολάβησης
  6. Cyber Insurance και ηλεκτρονικές απειλές
  7. Blockchain και ασφαλιστική αγορά: Metaverse, smart contracts, crypto coins

Κατά τη διάρκεια του 34th Thessaloniki Insurance Conference θα υπάρχουν παράλληλες παρουσιάσεις με ελεύθερη είσοδο προς όλους τους επαγγελματίες. Διακεκριμένα στελέχη από εταιρείες τεχνολογίας και ασφαλιστικές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με συμμετέχοντες σε κλειστά group των 15 ατόμων, να ανταλλάξουν απόψεις, αλλά και να δημιουργήσουν νέες επαγγελματικές σχέσεις και συνέργειες.

Τα συνέδρια της Insurance Innovation και του insuranceforum.gr αποτελούν θεσμό για την ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται από το 2012 σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας με τη συνεργασία των θεσμικών κλαδικών φορέων και ανασχεδιάζονται συνεχώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και χρήσιμα.

Δίνοντας έμφαση στις προκλήσεις της νέας εποχής το 34th Thessaloniki Insurance Conference φιλοδοξεί για ακόμη μία χρονιά να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος.

Βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων η είσοδος στο συνέδριο επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας κατά της Covid-19

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Σοφία Κουμαρά, μέσω email στο [email protected] και τηλεφωνικά στο 2312201003 και στον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη στο τηλέφωνο 6941665405 & [email protected]οn.gr Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο https://thinc.gr/

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για drones από την Interlife Ασφαλιστική

Καλύπτει την υποχρεωτική Αστική Ευθύνη, δηλαδή την υποχρέωση αποζημίωσης που έχει ο ιδιοκτήτης έναντι τρίτων προσώπων, σε περίπτωση που προκαλέσει τυχόν σωματικές βλάβες, απώλεια ζωής ή υλικές ζημίες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Eurolife παρουσιάζει ένα νέο ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα

Το νέο ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα προσφέρει εγγυημένο κεφάλαιο στη λήξη του συμβολαίου και το τεχνικό εγγυημένο επιτόκιο που χρησιμοποιείται είναι 2% για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου.
Cars, Autokinito, Aytokinitiko
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των ασφαλίστρων για τα αυτοκίνητα

Ένας σημαντικός παράγοντας που επιβαρύνει τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων είναι και το αυξημένο κόστος επισκευών που οδηγούν σε αύξηση των αποζημιώσεων από τις ασφαλιστικές εταιρείες και επακόλουθα στην αύξηση των ασφαλίστρων.