ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:45:53 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: INTRUM HELLAS

Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας από τους εργαζομένους της Intrum Hellas

Η εταιρεία σημειώνει ότι η δράση αυτή εγκαινιάζει μια σειρά δράσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και προστασίας που στοχεύουν παράλληλα στην ανάδειξη της αξίας του εθελοντισμού από τους εργαζόμενους της Intrum.

Εθελοντική δράση με στόχο τον καθαρισμό της παραλίας του Αγ. Νικολάου στην περιοχή της Αναβύσσου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου στο πλαίσιο προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Intrum Hellas.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία, η δράση αυτή εγκαινιάζει μια σειρά δράσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και προστασίας που στοχεύουν παράλληλα στην ανάδειξη της αξίας του εθελοντισμού από τους εργαζόμενους της Intrum.

Στηρίζοντας ενεργά τους σκοπούς του εθελοντικού κινήματος Save Your Hood, η ομάδα εθελοντών της Intrum Hellas, μαζί με τις οικογένειές τους είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα παράκτιας ρύπανσης, διαχείρισης απορριμμάτων και ανακύκλωσης. Στη συνέχεια, εφοδιασμένοι με ειδικό εξοπλισμό και καλή διάθεση, συνεισέφεραν έμπρακτα στην περιβαλλοντική αναβάθμιση σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Αττικής περισυλλέγοντας πάνω από 3.500 λίτρα σκουπιδιών στη συγκεκριμένη παραλία.

«Στην Intrum, πιστεύουμε ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας και η αξία του εθελοντισμού ανεκτίμητη. Με ενθουσιασμό, οι εθελοντές μας ενημερώθηκαν και κινητοποιήθηκαν σε μια συμβολική προσπάθεια, στέλνοντας το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για τις επόμενες γενιές. Μια αισιόδοξη αρχή για μια σειρά δράσεων που φέρνει τους εργαζομένους μας πιο κοντά, με γνώμονα τις αξίες μας και τους στόχους μας για ένα βιώσιμο μέλλον», τόνισε η Μαρία Φατζικμανώλη, Β. Γενική Διευθύντρια, επικεφαλής HR Intrum Ελλάδος.  
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

Intrum: Σημαντική μείωση του οικολογικού της αποτυπώματος την τριετία

Μέσα σε τρία χρόνια η Intrum στην Ελλάδα έχει μειώσει κατά 44% τις εκπομπές άνθρακα και το 97% της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνει προέρχεται από ΑΠΕ, ενώ έχει αντικαταστήσει το 65% του στόλου μισθωμένων αυτοκινήτων της με plug-in υβριδικά.
ESG

Intrum: Υπογράφει τη Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της για τη βιώσιμη ανάπτυξη, η Intrum παρουσιάζει ήδη υψηλές επιδόσεις όσον αφορά στη στήριξη και ανάδειξη της διαφορετικότητας καθώς το 64% της διοικητικής ομάδας αποτελείται από γυναίκες.
ESG

MYTILINEOS: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Μηχανικοί στην Πράξη»

Ο νέος κύκλος του προγράμματος αφορά απόφοιτους μηχανικούς που επιθυμούν να εργαστούν έμμισθα στην εταιρεία για συγκεκριμένο διάστημα και να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία. Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής.