ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:39:55 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: INTRUM HELLAS

Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας από τους εργαζομένους της Intrum Hellas

Η εταιρεία σημειώνει ότι η δράση αυτή εγκαινιάζει μια σειρά δράσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και προστασίας που στοχεύουν παράλληλα στην ανάδειξη της αξίας του εθελοντισμού από τους εργαζόμενους της Intrum.

Εθελοντική δράση με στόχο τον καθαρισμό της παραλίας του Αγ. Νικολάου στην περιοχή της Αναβύσσου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου στο πλαίσιο προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Intrum Hellas.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία, η δράση αυτή εγκαινιάζει μια σειρά δράσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και προστασίας που στοχεύουν παράλληλα στην ανάδειξη της αξίας του εθελοντισμού από τους εργαζόμενους της Intrum.

Στηρίζοντας ενεργά τους σκοπούς του εθελοντικού κινήματος Save Your Hood, η ομάδα εθελοντών της Intrum Hellas, μαζί με τις οικογένειές τους είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα παράκτιας ρύπανσης, διαχείρισης απορριμμάτων και ανακύκλωσης. Στη συνέχεια, εφοδιασμένοι με ειδικό εξοπλισμό και καλή διάθεση, συνεισέφεραν έμπρακτα στην περιβαλλοντική αναβάθμιση σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Αττικής περισυλλέγοντας πάνω από 3.500 λίτρα σκουπιδιών στη συγκεκριμένη παραλία.

«Στην Intrum, πιστεύουμε ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας και η αξία του εθελοντισμού ανεκτίμητη. Με ενθουσιασμό, οι εθελοντές μας ενημερώθηκαν και κινητοποιήθηκαν σε μια συμβολική προσπάθεια, στέλνοντας το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για τις επόμενες γενιές. Μια αισιόδοξη αρχή για μια σειρά δράσεων που φέρνει τους εργαζομένους μας πιο κοντά, με γνώμονα τις αξίες μας και τους στόχους μας για ένα βιώσιμο μέλλον», τόνισε η Μαρία Φατζικμανώλη, Β. Γενική Διευθύντρια, επικεφαλής HR Intrum Ελλάδος.  
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

e-food
ESG

Δράσεις κοινωνικής προσφοράς μέσα από την πλατφόρμα του efood

Με δωρεές από τους χρήστες του efood καθαρίστηκαν από σκουπίδια και ξερά χόρτα επικίνδυνες περιοχές για πυρκαγιά, όπως οι παρυφές του Ποικίλου Όρους αλλά και περιοχές της Ραφήνας και της Παιανίας στον Υμηττό.
ESG

Η doValue στηρίζει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο για το Παρίσι

Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η doValue αποφάσισε να συμπεριλάβει στους βασικούς άξονες της στρατηγικής της, τον Αθλητισμό και θα στηρίξει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο μέχρι τους Αγώνες του Παρισίου το 2024.
ESG

Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει πέντε νέους κορυφαίους αθλητές

Στόχος της τράπεζας είναι να ενισχύσει τη σημαντική εθνική προσπάθεια για διακρίσεις και στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, όπως και σε κάθε άλλες κορυφαίες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις.
ESG

Energean: Διάκριση για το Περιβάλλον με το project HYDROGEAN στα Bravo

Η εταιρεία ψηφίστηκε για το project «HYDROGEAN» που προβλέπει την Αποθήκευση Διοξειδίου του Άνθρακα (CO2) και την Παραγωγή Οικολογικού Υδρογόνου (Eco H2) στον Πρίνο στην θεματική «Ενέργεια – Αντιμετώπιση Κλιματικής Αλλαγής».