ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:52:52 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: e-food

Συνεργασία e-food με We4all για την προστασία των ελληνικών δασών

Έως τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, οι χρήστες της πλατφόρμας του efood, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον καθαρισμό και στην προστασία των δασών. Η δράση αυτή έρχεται μετά το πρόγραμμα όπου ανακαινίστηκαν τα σχολεία στη Β. Εύβοια.

Το efood, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ‘Love Delivered’, στηρίζει έμπρακτα την προστασία του περιβάλλοντος, σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4all, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες του να συμβάλουν στον καθαρισμό και την προστασία των δασών.

Έως τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, οι χρήστες της πλατφόρμας του efood, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον καθαρισμό και στην προστασία των δασών, προσφέροντας μόλις 1€, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους. Η συνεισφορά των χρηστών και του efood θα συμβάλει άμεσα στο πρόγραμμα καθαρισμού και προστασίας των δασών, που υλοποιείται σε συνεργασία με την We4all.    

Η συγκεκριμένη περιβαλλοντική δράση έρχεται σε συνέχεια της ολοκλήρωσης, πριν από μερικές εβδομάδες, του προγράμματος Προσφέρω Έμπρακτα - Fire Relief, την οποία υλοποίησε το efood, σε συνεργασία με το ‘Μαζί για το Παιδί’, ανακαινίζοντας σχολικές εγκαταστάσεις στις πληγείσες από τη φωτιά, περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τη δράση, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

efood
ESG

Δίπλα στον καταναλωτή το efood με ανταγωνιστικές τιμές και προσφορές

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο καλάθι του νοικοκυριού επιλέγονται βάσει τριών κεντρικών χαρακτηριστικών: να καλύπτουν βασικές ανάγκες, να είναι επώνυμα και να βρίσκονται ταυτόχρονα στις βασικές επιλογές (πιο δημοφιλή) των καταναλωτών του efood.
ESG

Δέσμευση του ομίλου Goody's - Everest για υπεύθυνη διαφήμιση

Ο όμιλος εντάχθηκε στο ελληνικό πλαίσιο δεσμεύσεων και κοινών εθελοντικών δράσεων το οποίο στοχεύει στην αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας και αποτελεί την πρώτη συμμετοχή από την αγορά της εστίασης.
efood
ESG

efood: Διευρυμένο κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα και το 2022

Στον κοινωνικό απολογισμό τον οποίο έκδωσε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το efood κατεγράφη το σύνολο των δράσεων που ανέλαβε, για το προηγούμενο έτος, αποτυπώνοντας τον κεντρικό του προσανατολισμό της εταιρείας.