ΓΔ: 1021.16 -2.97% Τζίρος: 91.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η e-food στηρίζει το έργο της οργάνωσης Steps για τους αστέγους

Το διευρυμένο πρόγραμμα «Love Delivered» έχει ως σκοπό να βρίσκεται στο πλευρό των ευπαθών ομάδων και ενεργοποιώντας τους χρήστες της πλατφόρμας του, να παρέχει άμεση βοήθεια σε έκτακτες ή διαρκείς ανάγκες.

Το efood, έχοντας πάντα ενεργή δράση στην κοινωνία, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Love Delivered», στηρίζει έμπρακτα την Οργάνωση Steps και με τη σημαντική αρωγή των χρηστών του, παρέχει στήριξη και βοήθεια σε ανθρώπους που ζουν σε κατάσταση δρόμου, προσφέροντας σε 54 οικογένειες εβδομαδιαία πακέτα τροφίμων και ειδών υγιεινής.

Έως τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022, όλοι οι χρήστες της πλατφόρμας του efood, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν, προσφέροντας μόλις 1€, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους σε μία συλλογική προσπάθεια φροντίδας συνανθρώπων μας που στερούνται βασικών αγαθών, όπως η σίτιση και η στέγαση. Αγαθά που, δυστυχώς, για κάποιους συνανθρώπους μας δεν είναι δεδομένα και χρειάζεται η στήριξης όλων μας για να μπορέσουν να χαμογελούν καθημερινά.

Ακριβώς αυτός είναι και ο στόχος της Οργάνωσης Steps, η υποστήριξη ανθρώπων που βρέθηκαν σε κατάσταση δρόμου, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε φαγητό, συμβουλευτική, ψυχαγωγία, πρώτες βοήθειες, ρουχισμό και ατομική υγιεινή, ευελπιστώντας να μπορέσουν να τους παρέχουν χώρο στέγασης και ιδιωτικότητας και τη δυνατότητα να μπορέσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ή/και να εκπαιδευτούν ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν ως αυτόνομα μέλη της κοινωνίας.

Το διευρυμένο πρόγραμμα «Love Delivered» έχει ως σκοπό να βρίσκεται στο πλευρό των ευπαθών ομάδων και ενεργοποιώντας τους χρήστες της πλατφόρμας του, να παρέχει άμεση βοήθεια σε έκτακτες ή διαρκείς ανάγκες, εκπληρώνοντας έναν από τους πιο σημαντικούς σκοπούς, αυτόν της κοινωνικής ευθύνης και της στήριξης της κοινωνίας στην οποία λειτουργεί.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

efood
ESG

Δίπλα στον καταναλωτή το efood με ανταγωνιστικές τιμές και προσφορές

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο καλάθι του νοικοκυριού επιλέγονται βάσει τριών κεντρικών χαρακτηριστικών: να καλύπτουν βασικές ανάγκες, να είναι επώνυμα και να βρίσκονται ταυτόχρονα στις βασικές επιλογές (πιο δημοφιλή) των καταναλωτών του efood.
ESG

Συνεργασία e-food με We4all για την προστασία των ελληνικών δασών

Έως τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, οι χρήστες της πλατφόρμας του efood, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον καθαρισμό και στην προστασία των δασών. Η δράση αυτή έρχεται μετά το πρόγραμμα όπου ανακαινίστηκαν τα σχολεία στη Β. Εύβοια.